香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 12977|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

沙嘴興雅濤真面目(有相)

初級會員

話說今朝九流流咪係QQ度求其搵條女吹下水,問我又無去過沙嘴又問去過興雅濤未,點解唔黎玩呀,甘我話沙嘴好耐無去囉,甘危險又拉又鎖轉了去東莞玩好久了,佢話依家唔會拉啦又呢樣個樣(心諗都係拉客啦)
問佢唔會拉即係正骨啦佢就答你''不會抓的啦''(大陸人唔識答既問題永遠係問非答既),話說N年前係沙嘴未做大戲前係街度行行下俾D企街拉客經理叫你上去玩唔理佢佢就刁九你既事件後
對呢D濕九細場都無乜野信心,甘咪上Google搵下佢D野,就甘搵到2條POST

轉至alexc28
各位brother唔好去
我係2009-08-03零辰時間到都知係無咩女........咁是但搵佐條女(no:22)點知一入到去就是但係咁易推幾下而且有唔俾掂.........入正題之後...前後45分鐘就話收工...話明2個鐘擺明老點....如果唔係等埋我的朋友我一早走....咁我唔理條女睇下佢點..點知佢一咪話收工要走而且不斷地咁講話走....最後我叫佢走我會同佢經理講.....佢先有的的怕....但係原來無用....我同佢經理過...經理話個別係咁例子....(真係谷氣)有話已經訓示佐條女,,,,最後我走既時候仲話收小費......經理毫無表示......沙咀經典黑店各位brother小心小心.....

轉至小蒲友
本人於上星期五去了位於深圳褔田區,沙咀村,三坊15號,一間名叫"興雅濤休閑會所"的所謂骨場按摩。
當我上房等待骨女時,服務員卻拿著一張有黑色班點的毛巾給我看,強說是我在樓下弄污的,要我賠償50大元,經多次交涉不果,最後姓馬的經理,對我說這是公司虧定,公司裡的東西,如有損壞,一切要由人客付責!因為不是我弄污的,當時我堅持不賠償,結果不知何時,卻來了幾名身材健碩的男人在我房外,口裡不停地"操你媽"。朋友說到這裡換轉你是我,還能不賠嗎?在我斜對面房的一個香港人,也不見得比我好,他換了二個骨女,(末做,彈左)就被一個主任問候,問他是不是玩野?
在此我希望大家,下次去按摩時,身上最好要有幾千蚊先好去,我算好彩,只是毛巾,如果係電視、冷氣機、床鋪等,我想我不能趕及通知大家小心,因為我當時身上只有大約一千蚊,我早就被外面的幾個男人溶化了! wah!

我POST俾佢睇,我問都未問落去,佢就開始發神經勒跟著係甘刁又話變態甘(大陸人好奇怪一刁會刁晒全香港),當然就俾佢加左去黑名單啦條氣唔係幾順咪係E-mail再刁過

都唔知係咪認左單野

講下講下又話自己唔係技師係上面師兄講個位馬經理?

跟著又話自己無係個度做經理(好夾硬黎)

Uploaded with ImageShack.us
最後我唔知佢係經理又好技師又好,(個多月前係視頻過係同QQ相冊裡面同一人)
點都好唔放你D靚相上黎真係對唔住自己打成萹野出黎,去相

沙嘴呢間興雅濤係咪黑店同埋條女係技師定經理自己作判斷勒(可以自己去求證下QQ號就係上面貼圖),我前幾個月去返下沙以前最旺果幾間執笠既執笠,未執既仲要係街拉客,無既執完快仔搵地方過夜見到D,LOCK仔都係坐埋一邊唔Q理你,D房裝修就黎冧甘劑,所以都係正骨過夜算,仲有一間仲頂癮2條大陸肥佬唔知係咪細場當大場坐係換衫張櫈吹水lock仔又唔埋喎,衫都無得換仲唔走,深圳D骨場依家就係變成甘.仲要上網拉客

禁止發言

1萬

元老

Medal No.1Medal No.10medal_cc4ko1

中級會員

回復 1# 的帖子

Thx

初級會員

都唔見有qq號馬=.=

中級會員

thanks for warning report, better luck next time.

1萬

元老

thanks c-hing effort ~~~~~~~~
very interesting photos

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

I had a similar experience but for a telrphone that was broken, 50y was the compensation after a long heat argument.

初級會員

Thx for telling us, I was there several times before, but will not be going anymore.