香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: kelvincyl
打印 上一主題 下一主題

都想投票研究一下, 各ching鐘意邊類型囡囡

初級會員

travel

原帖由 ballballlover 於 2010-9-25 16:41 發表
熱情主動, 玩得夠放, 夠淫, 其他唔重要(20-40歲)

And i like skim
回復

中級會員

e13medal_cc4kkk

熱情主動, 玩得夠放, 夠淫, 有人妻或少婦feel就perfect(25-35歲)

回復

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

暫時係熱情主動, 玩得夠放, 夠淫領先

不過真係估唔到, 原來暫時係冇人太注重服務, 要囡囡樣樣都做齊  我仲以為ching上去指壓玩, 多數都係鐘意囡囡服務做齊, 好似做大爺咁, 自己唔洗郁, 純享受服務

回復

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 大學研究生 於 2010-9-27 01:51 發表
熱情主動, 玩得夠放, 夠淫, 有人妻或少婦feel就perfect(25-35歲)

好彩你E+喺外國,唔係就同我爭食
回復

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 kelvincyl 於 2010-9-27 09:16 發表
暫時係熱情主動, 玩得夠放, 夠淫領先

不過真係估唔到, 原來暫時係冇人太注重服務, 要囡囡樣樣都做齊  我仲以為ching上去指壓玩, 多數都係鐘意囡囡服務做齊, 好似做大爺咁, 自己唔洗郁, 純享受服務

K版主:
果D花巧野,間唔中玩吓就過引,好似D爆炸糖,一D FEEL刀冇,畀我食咗咁好過, 至於冰火簫,玩得多顧住不舉,男人條JJ有最佳溫度,太冷太熱刀唔好,反而溫水就會舒服點,反而用多點時間TUNE起條女仲好,
當然如果粒半鐘以上,就可以慢慢享用全餐啦
回復

中級會員

e13medal_cc4kkk

原帖由 jjcc1914 於 2010-9-27 16:11 發表

好彩你E+喺外國,唔係就同我爭食

點會呢 食完呢個 仲有千千萬萬咁多條囡
回復

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-9-27 16:19 發表

K版主:
果D花巧野,間唔中玩吓就過引,好似D爆炸糖,一D FEEL刀冇,畀我食咗咁好過, 至於冰火簫,玩得多顧住不舉,男人條JJ有最佳溫度,太冷太熱刀唔好,反而溫水就會舒服點,反而用多點時間TUNE ...

我都認同, 我都係鐘意用時間慢慢挑逗囡囡, 多過囡囡做服務, 你唔講真係唔知, 原來玩冰火會咁, 不過我都好少玩, 所以冇問題, 爆炸糖係聽聲, 細佬就冇咩感覺, 你下次可以拎包爆炸糖食架~

回復

高級會員

medal_cc1

原帖由 LongJJ 於 2010-9-25 10:20 發表
我玩女唔太中意太後生,例如18-20歲,依個歲數嘅女多數係死魚,唔好玩,最好玩係25-35之間嘅女人,太老就咪搞,有冇女友feel好閒,夠放夠淫就最正

Very much agree with you.
回復

1萬

元老

的確, 18-20歲囡囡雖然係夠嫩口, 但係多數床上反應一般, 挑逗囡囡時, 囡囡可能會冇咩反應, 下面都係得少少水出, 唔太多,  或話好痕, 頂唔住, 唔識享受  但當用同一個方法挑逗 25-35之間嘅囡囡時, 因佢地多數識享受, 所以反應就完全唔同, 可以令到佢地high, 床上反應好好

回復

中級會員

熱情主動, 玩得夠放, 夠淫, 有人妻或少婦feel就perfect(35-40+歲)
回復