香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3150|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

一楼一玩法介绍

初級會員

~事前预备~ :
(1) 在各大一楼一网页搵 / 拣囡囡 (有边啲网页介绍一楼一 ? 唔好问我, 自已上网搵 ... );

(2) 囡囡冇样睇 / 冇写明几岁, 你就要以自己睇囡既功力估下佢乜样同几多岁啦, 不过一般冇写明岁数都係中女 (随时廿尾三十头), 就算有写明也未必是真的 (一般会写细几岁);

(3) 囡囡冇写明做几耐, 一般都係 45 分鐘內做一次, 余下时间你可同囡囡吹水倾计 (当然啦, 若有其他 Brother 响门外等紧咪自己识做 lu); 如果写明 1 小时任做就做几次都得, 睇你本事啦;

(4) 不要只拣定一个囡囡, 最好睇定 3 ~ 5 个囡囡, 而且是同大厦 / 同区的 (咁咪上到去如果 "货不对版" / 囡囡冇开工 / 囡囡有其他客 ... 等等都可以唔使等即时搵第 2 个心水嘛);

(5) 拣中囡囡後, 睇睇有冇其他 Brother 有关该囡既报告作参考;

~ 带钱出发, 到达目标单位 ~
(1) 去到心水囡囡门口 (千其唔好搅错, 搵错其他民宅就扰民啦), 看到门口有 "请按鐘" 先好按; 如看到 "请等候", 则囡囡可能同其他 Brother "沟通" 紧, 咁就唔好搞住其他兄弟啦 ... 你可以
(一) 等到里面个兄弟搞掂出黎 ...
(二) 搵过第 2 个心水囡囡 ...
(三) 返家, 第日再黎过 ...

(2) 囡囡开门, 如果啱心水 (相同真人有时差别好大) 就问下收几钱 (消费者有权知, 问多啲, 係醒啲 , 另外如果有特别要求就先要问下囡囡肯唔肯做, 要唔要加钱等等 (加几钱 / 加钱肯唔肯) (如果唔肯千其唔好乱咁黎, 囡囡都係人, 唔係有钱大哂, 否则後果自负);

(3) 如果唔啱心水, 唔好勉强, 讲声唔好意思 / 话週围睇睇先就走, 囡囡自然会明白同自动关门架啦 (不过可能有面色睇或者会有粗口问候);

(4) 有啲囡囡会即时拉你入屋, 自己小心 (所以事前最好先上网搜集资料, 价钱等);

~ 入到屋, 快活时间 ~
(1) 有啲囡囡会一入到屋就问你收钱, 有啲唔会, 如果囡囡唔出声就开心完先比; $ |! O. {- m: d) F

(2) 你可以先坐底吹吹水, 不过一般都会即时开始除衫 (囡囡可能会帮你除又或者要你自己除, 不过第一次上 ge 囡囡多数都係等你自己除衫 ...);

(3) 入去冲凉, 大部份囡囡会同你一齐冲 (不过唔同你一齐冲都唔好迫人, 可能浴室太细);

(4) 想囡囡服务好啲就同佢吹吹水, 讚吓佢, 搅搅气氛 (囡囡服务唔好咪自己冇瘾 ... );

(5) 冲完凉出黎 ... 如果之前同囡囡倾掂有特另类服务既 (制服又可, 唔同玩法都好) 咪各自各精彩 lu; 如果冇, 可以训上床等囡囡服侍; 女女一般会同你做 "三味" (锡你乳头; 带套吹 (少部份囡囡可以唔带套吹); 做爱做既事); 但实际点做法就各有不同, 你同囡囡自己研究 lu;

(6) 囡囡会预备套套, 但你可以自己带 (唔知有冇 Brother 会自己带杜仔隻持久型呢

(7) ... 做爱做既事直至完事 ...  ?( 再冲身着衫 (同上, 大部份囡囡会同你一齐冲, 不过唔同你一齐冲就唔好迫人)
_( 除指明例外, 否则唔理吹紧萧定做紧嘢, 一出就算完成一 Q ... )

~ 开心完 ~
(1) 开心完, 可以吹吹水 (当然啦, 若有其他 Brother 响门外等紧咪自己识做 lu);

(2) 一般囡囡想客返头搵番佢, 态度应该会比马榄好而唔会即时赶客咁 (当然 Brother 唔可以太令人讨厌啦);

(3) 跟手请自动比钱 (或者叫比家用, 听落大家都会舒服啲

(4) Tips 自己决定比几多 (若果比齐头, 囡囡一般会问你使唔使 "找" 钱)

初級會員

good, thankyou report

初級會員

thanks for your rpt!

初級會員

多謝指導!

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對