香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10404|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

manmanforut翔盈特別又開心體驗!!!PART1--點鐘變試鐘

初級會員

睇到有師兄話翔盈呢期好多正野,又話310好正,攪到小弟勁想食,即時去介紹佢地個POST睇睇,原來係相識己久既劍仔呢家喺度打股,哈哈...有運行!出發...
中午過咗關打俾劍仔.問下我想食既310有無返工!點知原來係返夜班!劍仔合我有少少失望,就話唔緊要,佢會幫小弟留牌,其間介可以俾多啲喺廣告,雜誌未出過既靚女我睇!呵呵...都算唔錯!
1430到翔盈,見到劍仔,久別重縫,劍仔依然好客氣,先安排間大房俾小弟休息下,跟住叫哂18個未上鐘既囡囡入嚟哂我冷!嘩...個場面勁到呀? 以小弟眼光睇有大半以上食得過,仲有好多巨乳,小弟即時記NUMBER,跟住問劍仔做咩咁多巨乳,劍仔話仍地依期係招攬咗好多巨乳囡囡,等啲師兄品賞喎,我算好彩,可以一次過睇咁多,嘻嘻...
睇下囡囡,同劍仔吹下水,咁就個幾鐘過去啦,留咗牌既310應該就返,個心情有啲緊張添,好耐未試過咁,咩事呢?
1605劍仔收到電話話310有急事要請假!吓!!!!唔係咁玩呀?劍仔即時望一望我,跟住又同電話入面既人講310係今日唔返定遲少少至返!跟住劍就同我講310今日真係有緊要事,10點前都唔返得工!問我係咪唔食310唔得,今晚係咪留喺常平?我話梗係啦,咁劍仔就即時話,得!佢會11點前安排個CALL鐘俾310,咁佢就可以處理完啲事,我又可以食到甍中情人,佢又唔會得失我,一舉幾得!劍仔真係好得,哈哈哈...
期間,劍仔問小弟會唔會唔高興?小弟話算啦,早食遲食都係一樣,唔緊要,但劍仔好似仲幾介意!就同小弟講要等幾個鐘好無聊咖啵,不如安排個特備節目俾小弟呢?噢?咩特備節目呀?劍仔即時笑笑話知小弟食女無數,安排個試鐘俾小弟,等小弟幫佢教下女,又補償下俾小弟!嘩嘩嘩...真係感謝劍仔呀!劍仔見小弟既表情,都唔使問小弟,已經好快咁同小弟講,佢依家去安,叫小弟等10分鐘!
都唔使10分鐘,劍仔就拖個好怕醜既囡囡入嚟,幾靚女,高高瘦瘦,163高全走肥18歲扑扑脆!正...劍仔話小弟試完鐘就囡囡就可以掛牌啦,係360號,各師兄有興趣就去試下啦!
劍仔叫小弟慢慢嘆就閃咗,囡囡好乖巧咁攬住小弟,仲車咗小弟一野,勁女友FEEL,小弟既小弟即時陣起,頂到囡囡,囡囡即時面紅紅,開始抖大氣,仲震震地!小弟問囡囡係咪好驚,囡囡話俾小弟知小弟係佢第一個客人,之前陪瞓都仲未試過俾人叫加一,第一次入呢行,所以有啲緊張,加上小弟個樣又唔差,希望小弟對佢溫柔少少!小弟係個憐香惜玉既男人,囡囡要求又唔過份,就當佢係女朋友兩粒鍾咁多啦,YEAH...
說時遲那時快,分弟同囡囡已經脷頂脷,囡囡就一路車,一路幫手解放小弟既小弟出嚟抖氣,小弟就忙住幫佢解除束縛!突發其想,小弟只解囡囡BAR同除佢底褲,等囡囡真空著住工衣!個FEEL仲正,哈哈哈...囡囡勁怕醜.好似第一次食自己條女咁.小弟手探小妹妹,已經濕到出哂嚟,囡囡話忍唔住,問小弟開工好唔好?小弟無所謂,就叫囡囡幫手萫雨褸,喺床邊同囡囡一路車一路慢慢入,窄到飛起,入第3次至成功,囡囡攬到小弟好實,係咁啜住小弟條脷,身體越來越興,頭頂仲出埋汗珠,小弟天冚地10分鐘交貨,囡囡仲一路攬實小弟2,3分鐘至俾小弟分體.小弟既小弟離開小妹妹時見到起哂日泡,激呀!!!囡囡起返身,小弟見囡囡既工衣濕哂,床角都濕源地,小弟問囡囡係咪嚟料,囡囡就做咗個V字手勢,哈哈...
小弟正想除雨褸,囡囡話等等先,幫小弟解哂甲後囡囡解埋件工衣,拖住小弟入去浴室,先開咗水,跟住叫小弟坐喺水床,慢慢幫小弟除雨褸,跟住就一野含落嚟, 嘩...啲感覺勁強!原來囡囡嘯巧都幾了得!吹到小弟又硬一硬,唔叫囡囡都唔肯停,攪到小弟要投降,叫囡囡停停先!
囡囡順住個勢就同小弟玩水床服務,囡囡同小弟講佢唔太識,如果有咩唔啱,小弟要話佢知.好啦,小弟就教下你啦.囡囡同沐浴露擦哂喺小弟身,就開BODY MASSAGE,不過太快,小弟叫叩囡囡可以慢少少,咁樣男女都會ENJOY啲,講真除咗速度問題,囡囡玩水床服務都玩得好好,攪到小弟喺水床度已忍唔住同囡囡開波!試諗下,住手沐浴露,一路沖住水,一路同囡囡車住嚟扑,個FEEL幾激?加上囡囡個頭髮都玩到濕埋,出水芙蓉咁,真係仲正過同自己條女扑野呀!最後同囡囡對住浴室塊大鏡出,出完囡囡又好自覺咁同小弟玩掃除式BJ,喺塊鏡度見到好似做咗4仔男優咁,嘻嘻
沖完個靚涼出返嚟,仲有45分鐘,同囡囡喺床度溫存下,車下,摷下,錫下,了解下囡囡既身世,不自覺地同囡囡玩起69大戰,嘩...依家先發覺囡囡既小妹妹好靚,粉粉地,兩片唇好細,原來真係唔太多經驗,小弟都忍唔住一野嘴落去,囡囡即時大呀一聲,個PATPAT係咁郁,兩手就係咁捉實小弟PATPAT,叫聲持續.雙腳開始越夾越緊,跟住成個人硬哂,想推既小弟,不過小弟唔罷休,繼續同仍小妹妹打車輪,攪到囡囡真係叫哂救命,然後就成身軟哂!不斷抖大氣,但係就依家啜住小弟既小弟!哈哈...真係好聽話好ENJOY性愛!
小弟梗係唔想俾佢停,著雨褸同囡囡同樂!一入去,囡囡就主動又車,車完就話俾小弟知依家好有充實感,頭先好HIGH,不過就空虛啲!依家好滿足,小弟聽完真係勁冧!同囡囡喺20幾分鐘內玩哂天冚地,女上,側入,狗仔,由床上玩到落地,由地上玩到去梳化,再玩到返入浴室對住大鏡!最係口爆!囡囡一一配合,囡囡雖然係新,不過就好過好多所謂既師姐!小弟滿足哂!
玩完又沖個靚涼!一路沖一路同囡囡傾下計,令囡囡放鬆返啲,囡囡都會開心啲!呢個時侯啱到鐘,同囡囡交換完電話以為囡囡會即時走啦,點知囡囡仲陪住我,原來係仍陪我等埋劍仔,劍仔交待落要我聽下我對囡囡既睇法!哈哈哈...真係小弟都係第一次要喺囡囡面前報告,難得,難得!囡囡又怕怕醜醜,好得意,小弟仲忍唔住喺劍仔面前車多囡囡幾野!呢個時侯劍仔就將囡囡既工號牌攞出嚟,同囡囡講叫小弟幫手戴上,禮成,囡囡正式掛牌,哈哈...
雖然玩得咁開心,但係個肚打哂鼓!劍仔見都7點幾8點,就話仍都唔太忙,我地又咁耐無見,不如一齊DINNER聚聚舊啦!跟手喺仍地公既中式酒褸DINNER,野食幾正!我地一路聚舊一路傾下劍仔喺翔盈既大計!各位師兄,翔盈已經開始改革,希望仍地會越改越好,等我地再多一個樂園!
PART1暫且完畢,欲知小弟如何大戰夢中情人310,請看下回分解!
呀,差啲唔記得,要俾返啲靚相各師兄弟睇下,咪一陣大家失望!
睇片!

高級會員

thanks..........

初級會員

正呀,多謝分享

初級會員

謝謝師兄分享~~

初級會員

回復 1# manmanforu

ddddddddddddddd

初級會員

身材正,皮肤差D
一棍走天涯!