香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1506|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [轉載報告] 美妙愛上秘技狗仔簫晴晴

2萬

3萬

高級元老

#指壓包膠

#指壓場:美妙指壓
#指壓同伴:晴晴

評分:9/10
相頭 :長髮文靜型
身材:A波走肥細粒
服務 :9.5/10絕技(狗仔簫)

過程:前日路經美妙,walk in上去諗住睇下可唔可以白撞阿Sa啦,點知冇返,跟手前檯(靚)女同我講不如試下晴晴,瘦底細粒啱我佢話,咁恭敬不如從命,等陣就等陣啦,係廳面等咗大約10分鐘入房再等多二、三分鐘晴晴就入到嚟,一見面小弟喜歡到不得了,真係瘦感覺上(個人觀點)好有Feel囡囡比較柔唔會做作,首先解自各甲,之後一齊入去過水,過水認真乾淨細心,後抓手用小手小指甲輕力抓龜頭超爽,一邊BM,玩咗陣囡囡開始幫吹奏,水簫零齒感可能囡囡小嘴包得好緊好舒服,有啲忍唔住所以叫囡囡不如出去先再吹,出去干身上床囡囡叫我趴係度,我一驚馬上同囡囡講我例牌走背走獨喎,囡囡反而同我講唔做背可以做狗仔簫呀????????,咁我當然話好啦,囡囡先錫後頸跟住轉奶背好仔細每一吋基本奶晒,之後開始狗仔簫望住側身鏡感覺好淫賤好似完全AV中一樣,玩狗仔簫都玩咗成5分鐘轉做前,認真囡囡吹奏真係OK,小嘴真心包緊如果定力比較小肯定吹爆????,吹咗大約5分鐘我叫囡囡瞓低到我服侍下佢,我都唔執輸囡囡嘅每一吋小弟基本都奶完,之後上套先男上小弟由慢轉快到恨性大力下下到底大約6、7分鐘後轉狗仔推叫囡囡趴係床後入超爽完全下下去到盡,再嚟側身一邊小車轉大車忍唔住派彩,囡囡叫我先瞓係度幫我除套嚟咗個超爽嘅事後簫,呢樣真心點讚

家用:400

感受:狗仔簫外加事後簫,認真小弟肯定會返食

評分

查看全部評分

中級會員

下次可以試下佢嘅波仔massage 好正嫁
回復 支持 反對