香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 13780|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[聚美]北上尋歡巧遇淫蕩女model,摸底追魂笛令我欲罷不能

初級會員

無驚無險又到6點,難得女友出差冇王管,肯定要唱"獨自去偷歡 漏夜去東莞"啦 ,即刻俾電話師兄一齊北上救國.見咗面問師兄有冇乜好介紹,師兄話最近JM新嚟咗個純情學生妹幾唔錯,okay,9月正是大陸高校開學高峰期,嘆返件純情學生妹都算應景.即時打電話俾德仔留牌12號. 跟住排隊過關,和諧號大概半粒鐘到常平,一出閘,打電話俾德仔,5分鐘之後德仔就安排咗司機嚟接我哋..去到之後德仔招呼我哋入房揀女,師兄就肯定12號啦.嗌咗6批女入嚟,每批5個,高矮肥瘦,波濤洶涌,真喺睇到眼都花埋.肯定唔會咁快揀住先啦,睇多幾批靚女都好,德仔好好招呼,問小弟中意乜類型嘅女女,小弟算"淹尖",梗喺希望女女白滑大ball,腰幼蘿大啦,千其唔好俾小弟見到"車呔"會冇曬食慾.德仔推薦咗688,女女一嚟到,哇,真人同雜志相起碼有八成似,okay,就揀佢..一開ball,女女先嚟一part脫衣舞,跳到小弟成身興合合,忍不住對其上下其手,C cup彈手得嚟又pink lin,簡直冇得頂.好,考下佢對中國傳統樂器蕭功認識幾深先.以為女女會由淺入深,點知一埋身即時深喉,仲要下下頂到喉嚨果只,無論橫笛豎笛均有大師風範,小弟淬不及防5分鐘不到就繳槍投降,跟住系水床服務摸上沐浴露對波波又大又白對住我JJ系甘推上推落、直情正爆.返房,條女對眼喺水晶晶甘望着我、錫我耳仔、細佬好快又起身、女女用嘴仔幫我帶套.真喺不得不贊女女口技一流,條脷好似曉轉彎咁,打車輪嘅時候又夠博肯伸脷,勁有女友feel.見到佢兩腮紅暈,輕咬下唇的姣態,唔大大力咁X柒,佢都對佢唔住啦,最後一輪推車狂爆,佢d叫聲都幾吸引,德仔冇介紹錯..埋單走人,人仔650..出嚟師兄已經等緊我,話佢果個12都唔錯.哈哈,咁咪連下次雙飛嘅target都有埋.

廢話少講,有圖為證..

初級會員

C-hing  Thx report

高級會員

thanks............

初級會員

回復 1# villainschan

thank u

高級會員

gooooooooooooooooood

初級會員

Thanks............

初級會員

Thanks............