香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2472|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

[太子] [轉載報告] 太子沉魚落雁·Baby

1萬

元老

78g2g5g7

QQ

*已得到原文作者同意可以轉發*

評分:8.0
相頭:9.0 (30中,非常靚女,似謝安琪)
身材:7.0 (33C Cup,微肉感身材,有d腩,略矮,約155cm)
服務:8.5 (整個過程有交流,唔會有冷場)

Baby一早列入我個list,兼職唔係成日返,見今日有上牌,即刻約咗先,再遲d就冇機會,約咗8點鐘。果然不出我所料,3點幾已經full咗。

Baby一入房,望真d,個樣真係好似謝安琪,靚女一個,笑容幾吸引。身材都可以,人如其名,Baby fat。各自解甲,入去沖涼,Baby話我好似女仔,剛才見我上嚟仲以為我係女仔,頭髮仲長過佢,問我係咪鍾意藝術,就係咁傾傾下傾到冇停口,極速破冰。Baby從後攬住我,對手摸我linlin,然後互攬。抹乾身。

做背,Baby望住我身材,“你身材真係好靚呀,連女人都未必有咁好嘅背面“。不過好多女都係咁講架喇哈。然後不斷摸我patpat,掃袋袋,掃大脾小脾。奶背,body,都係果d。拎轉身,Baby攻我雙lin,錫胸,一直向下錫,吹簫,冇叫停真係唔會停,係咁吹係咁奶,等佢服侍完我,就輪到我服侍番佢。

上套,普通男上,屌之前,條撚係咁hi佢鮑鮑,冇幾耐一野隊入去,一邊屌一邊輕輕車,錫面錫頸,揸波,見Baby有少少面紅,叫得好大聲,Feel到系窿好濕,最後加大力度派彩。

見沖完涼仲有時間,一齊食支煙,傾下計,Baby真係一個好真性情嘅女仔,淨同佢傾偈都係一種享受。臨走前抄牌,響電話先一齊走。

感受:指壓嚟講算後生靚女,屬於相頭組,服務不俗,雖然唔算大波,不過勝在夠肉感,會返食

家用:460

足鐘:足45分鐘,唔會催鐘

評分

查看全部評分

高級會員

謝分享
回復 支持 反對