香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 1766|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[太子] [報告] 太子 Ann 初嘗被佢攻破後花園陣地

中級會員

呢篇報告就唔係最近期發生,都係補發番想記錄一下。自從 Ann 由中班轉咗返早班,都未再試過
搵佢,心思思又想搵下佢,一般我都好少做預約,有一日出開街提早少少當日朝早就預約咗,點
知上到去就出現突發事情,佢要提早收工。咁又有一次下午兩點幾上去冇預約情況下,又咁啱
Ann 仲有個位,咁就當然要啦
囡囡 : Ann
年齡 : 約 30 頭,指壓場嚟講已經肯定算後生
樣貌 : 同介紹形容所講,鄰家女孩咁樣囉
身材 : 身型唔高 155cm 左右,叫做有啲 baby fat,肚臍對落多咗個公仔圖案
波路 : 可能清減咗少少,連帶對波波都好似比之前細少少,比 B 級大但細過 C 級
車牌 : 之前幾次都有,今一次就反而冇乜點車到,都係果句車牌自考啦
侍浴 : BM Body磨完前面,再到 pat pat 磨棍,之後蹲低水中簫
毒龍鑽 : 唔識分算唔算係做得好,Ann嘅做法係用舌尖向住個菊花位一下一下咁頂下頂下
蕭功 : 我覺得簫功算係幾好,會全條奶晒,主攻龜頭部位,又會吸啜下蛋蛋
前奏 : 首先叫我趴低話先錫下背,佢會好細心用紙巾墊住細佬,由上錫到下去到小腿,一般我都
會飛走毒龍鑽,不過唔知係咪太攰關係趴低好舒服唔想郁,又諗下之前咁多次搵阿 Ann 都冇試過
毒龍鑽,不如又試試睇下佢會做成點,咁佢錫完晒背就由得佢發辨,冇抗拒情況下被佢攻破後花
園陣地。到拎轉身就錫 lin 同吹簫,吹簫又係唔叫唔停,幾乎俾佢吹爆,原本瞓低享受緊都要起身
坐番直個人分散下注意力
埋牙 : 笠完膠佢示意我瞓低要騎我,叫我隻手揸佢波波,頂唔到幾耐忍唔住就射咗
彩蛋 : 出咗嘢除套會有事後簫 唔知咁算唔算係彩蛋
優點 : 囡囡望落算後生,做足基本三味服務,仲有埋事後簫
缺點 : 我稍嫌侍浴同前奏時間有點長,會比較擔心驚唔夠時間去正場
返食 : 都唔排除會嘅,始終起碼知道有番咁上下服務,不過就唔會話好密咁返食

評分

查看全部評分

高級會員

Thanks and share
回復 支持 反對

中級會員

我以為係你攻人後園添
回復 支持 反對