香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: harchai
打印 上一主題 下一主題

[報告]旺角辛耕田夜總會睇全相報告

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.133-vo1

原帖由 ballballlover 於 2010-12-6 18:39 發表

呢d秘密野, 需然過左黎呢區, 都係唔方便講唷!!!

Okok, 即係答左啦, happy 就好

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 harchai 於 2010-12-6 11:07 發表

JJ兄, 正常計,如果凈係朴野, $340 +$100 +$500(陀地) OR $300(陀北), 要差唔多1千,  
查實我地去NC,主要係劈野,朴野就要睇當時心情同條女夾唔夾, 果晚插唔到係我自己既事姐

乜間申甘田咁好,畀埋一個鐘街鐘呀
間野好似主要係劈場,多唔多北北呢??
下次試吓茶仔會抵D

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 devilb 於 2010-12-6 15:09 發表
"我真係諗唔起個過程, 好似係我捉左果個幼齒坐左我度, 但我就真係記唔起究境係其他Ching唔要佢定係我去捉佢過泥"
>>> 你 1st round 果件目無表情, 一係醉左先入房, 一係就唔舒服, 所以我同mamasan 炸佢型, 問檯時幫 ...

你曳呀,去NC刀預我

初級會員

原帖由 harchai 於 2010-12-6 17:58 發表

我呢排鬼咁多野做, 周不時10點就返到公司, 平時係屋企都少飲左酒, 果晚食完飯以為無乜野, 係行左出門口至知wing左

咁好!? tiger 無叫你陪飲?

BTW, 星期六"可能"有飯局(上次口中同你講果兩個人), 你果日有無飯開呀?

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 03:56 發表

間野好似主要係劈場,多唔多北北呢??
下次試吓茶仔會抵D

>>> harchai ching 又唔係帶佢出街, 打包拎走

間野好似主要係劈場,多唔多北北呢
>>> 一半半, 可玩就地, 有北北, 但我怕你嫌佢地唔夠熟

下次試吓茶仔會抵D
>>> 如去PE, MK, YMT 區NC, 小心玩d, 詳細自己查 20, 21 Nov 新聞

初級會員

原帖由 jjcc1914 於 2010-12-7 03:59 發表

你曳呀,去NC刀預我

你要 "快" "靚" "正",          而我地去NC玩"最少"都坐 2,3個鐘, 大家唔同路程 bor.

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

原帖由 devilb 於 2010-12-7 09:49 發表

你要 "快" "靚" "正",          而我地去NC玩"最少"都坐 2,3個鐘, 大家唔同路程 bor.

去西班x咪得籮

高級會員

Medal No.133-vo1

原帖由 ballballlover 於 2010-12-6 22:40 發表

你自己估咋,估錯唔關我事架!

叻啦你