香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 9791|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

[首個報告] 金來閣36E 嘉琪 Report (有真人波相)

初級會員

各位miss148前輩大家好。呢份report係我第一份在本台的report,寫得唔好請多多見諒。

係度首先要多謝友台CRX1301師兄,全靠佢份report介紹嘉琪我識,從而另我將佢加入我的shortlist裡,其次就係我line叫G group的D.O.巴打,因為佢話嘉琪仲大過鳳城瑤瑤,令我下定決心一定要搵到佢。最後多謝友台ryuki13 ching介紹我黎miss148出真人波相report。

早幾日食完lunch後,打去金來閣問嘉琪有冇返工,confirm有返後,立即預約出發。在預定時間到金來閣,唔駛等即刻有得上。

係度簡單介紹下嘉琪啦。佢大約38-40歲,身高約1.6m,中等身材有小小肚腩。至於我最關心的波,非常感恩嘉琪俾我影同俾我貼出來,所以大家直接睇相吧,佢對波以我standard係日本AV H cup。軟硬度適中,好渣好搓,但比鳳城瑤瑤細一cup。

沖完涼後上床,嘉琪問我想點出,我:「口爆。」嘉琪:「OK。」於是吹呀吹吹左5分鐘左右,跟住嘉琪話不如夾腸。佢既夾法係我訓係度,然後佢壓對波埋黎,我推佢對波黎夾,但呢種夾法我唔太鐘意,我prefer將我大腿壓在她大腿上,訓係度由佢替我夾。但佢唔太識,所以最後仍然係佢幫我吹爆完事。注意,係吹爆,非口爆,因為我一射第一篤精佢就將我條野吐出來了,D未射晒既精就射落我自己個肚度......

我:「我想口爆唔係吹爆呢...」
佢:「以為你吹爆ok」
我:「我想口爆呢,不過算啦...」
佢:「ok啦,一陣俾你口爆,見你後生」

(小弟今年26)

休息一陣同影完相後就黎第二Q,由於我lunch食得好飽所以唔想做,同佢講今Q口爆吧,可惜,我今日狀態唔好,又吹又夾又打到夠鐘都出唔到第二Q,所以宜家我谷住谷住呢...

之後就埋單俾錢了,小插曲係我上地鐵後send返D相去我line BBC chatroom (Big Boobs Club) 時先知原來友台skycms在我之後上左嘉琪呢。

Report就寫到呢度啦。總結嘉琪不過不失啦,如果你係鍾意大波的話可以搵下佢。

最後睇嘉琪真人波相啦~

評分

查看全部評分

高級會員

Medal No.176

回復 1# lavezzi

超正呀師兄!多謝巨乳報告

評分

查看全部評分

初級會員

真係幾大波…………
80 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

初級會員

正呀,唔係咁多囡囡肯。比個good 你

初級會員

師兄勁呀!有勇士級數嘅勇猛♪(v^_^)vv(^_^v)♪

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

多謝嘉琪報告!!!
特价時段早上9點至晚上21點(水床490)正价460(水床560)

金來閣指壓信箱 - 可按這裡
金來閣指壓相冊 - 可按這裡
金來閣指壓報告 - 可按這裡

高級會員

多謝分享

中級會員

看來還不錯!!

初級會員

对波好鬼好揸兼好玩

初級會員

好大對,ching 你就爽啦,大波夾腸仔