香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: harchai
打印 上一主題 下一主題

[首個報告] 太子指壓17號早晨全餐

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

harchai兄, 17號果然同我想像差唔多, 因佢第一眼望落係順眼, 之後再望多幾眼, 仲加多幾份怕醜及純的味道, 真係愈望愈耐看, 而因佢係新入行, 所以佢係屬慢熱型囡囡, 由慢慢調情, 再做前戲, 先再入戲肉, 因床上反應不造作, 完全真反應, 整體感覺一定好正!!

如果想搵呢種味道既囡囡, 就一定要快手, 因可能會愈做愈耐之下, 呢種味道可能會慢慢消失

暫時在眾多太子囡囡中, 如果對服務要求不高, 波唔需要太大, 鐘意玩feel既ching, 我會推介17號, 我覺得佢有潛質將來會多人搵, 如果想食既, 就要快手, 當到旺時再食, 可能就要book先食到了

高級會員

Medal No.133-vo1

前幾日我上去第1個就帶17號黎睇..但小弟一時想要個大波既..就彈左佢..之後越想就越後悔-0- ...
lovepinky 發表於 2011-12-1 23:34

呢d事情周不时都有既, 果次畅快就得啦,love pinky 兄

高級會員

多謝師兄報告
taipoJOE 發表於 2011-12-1 21:47

你卑面姐,大埔租兄

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

17號會返早餐時段至夜晚8點左右就會收工, 要食就唔可以太夜食, 如果早餐價食到, 就真係好抵玩!

高級會員

多謝17號報告,
sasa 發表於 2011-12-1 22:57

又系你叫禾出报告既

高級會員

可否略為解釋"層次有序"鮑
jerso 發表於 2011-12-1 23:54

外層两小片门户,  微微掩护住内里宝贝 .  把大腿张开时, 山溪流水清晰可见. 点忍得口呀

高級會員

睇反應佢會唔會係比你"口算"左佢既第一次
jerso 發表於 2011-12-1 23:57

唔知呢

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

低調既 K 版好少講咁多, 呢條囡要速食

高級會員

harchai兄, 17號果然同我想像差唔多, 因佢第一眼望落係順眼, 之後再望多幾眼, 仲加多幾份怕醜及純的味道,  ...
kelvincyl 發表於 2011-12-2 00:06

K板所言全对, 所以禾已经约左讵星期六再聚

1萬

元老

低調既 K 版好少講咁多, 呢條囡要速食
jerso 發表於 2011-12-2 00:45

因17號真係近來眾多囡囡中, 可以作重點推介, 而且仲要係快手食個隻

而且仲要難得早餐時段都會返工