香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[感謝]鳳城的水姣、靚波波、keeper

初級會員

鳳城的確好多靚女, 見過既有LV, GUCCI, ZOE, QQ, 猫猫...等等, 呢D全部都已經有報告出過, 而當中未有報告,  ...
kelvincyl 發表於 2012-1-10 09:33

多謝K版..咁細佬就將目標放係呢兩位美人身上先.LV..GUCCI..
好色仙人~

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

多謝K版..咁細佬就將目標放係呢兩位美人身上先.LV..GUCCI..
火野 發表於 2012-1-10 14:24

火兄, 如果你去到時, 咁岩LV, GUCCI唔得閒或冇返時, 不妨可以考慮望下QQ, CAT, 睇下岩唔岩你口味

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

諗番起, 原來仲有一個囡囡印象中唔錯, 仲未有報告出, 佢就係EVA, 不過因為望唔真, 詳細就形容唔到, 樣應該順眼, 當時見佢既衣著比人感覺樸素, 印象中整體感覺唔錯, 如果當日冇心水時, 各CHING都可以考慮望一望, 睇下岩唔岩心水

如果有CHING試過, 可以講少少, 等我地可以參考一下

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

火兄, 如果你去到時, 咁岩LV, GUCCI唔得閒或冇返時, 不妨可以考慮望下QQ, CAT, 睇下岩唔岩你口味 ...
kelvincyl 發表於 2012-1-10 16:20

好的...!!謝謝~~
好色仙人~

1萬

元老

今晚上去和Gucci團年,估唔到同姖熟絡左,姖會更加放,我睡在床上,看著她坐在我上面,披散長髮,併命搖頭 ...
ballballlover 發表於 2012-1-11 03:15

ball兄, 仲有1個多星期就過年, 仲有好多囡囡等緊你同佢地團年

今次應該全程都係由gucci 全自動波做主動

高級會員

g3ko1

我都好似漏左多謝靚波波, 肥波波, 同殺手哥哥
ballballlover 發表於 2012-1-10 18:20

現在才想起我們,,,,,,,,,,,
非常感謝波哥哥,各位版主和148所有會員,,,
祝大家新年快樂,萬事如意,QQ精選,
早餐9點半特價$340
2月16日起中午12點後$410
歡迎打26260933詢問
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl