香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8324|回復: 66
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣開年Q - 燕子篇

高級會員

ghost

QQ

前言:
其實一早已經想開年Q的...但無奈第一天返公司同事們都先禮後兵(紅包再給工作)
D野搞左我3天才完成.........所以就打算昨天(11號)請半天假避左返夜班+邊鑪
誰知昨天我返到公司時我上司就對我說 你不是請全日?為何現在返左來
我聽完後自己都打個特 之後立即返位CHECK,原來真的入錯左假 放全日
不過,都拿了全日當然就立即閃人

不過,咁早有咩地方去好呢....決定先食飽飽個肚,就上去金來閣
食飽左後就快了少少用具,再上金來閣,途中經過蛋撻店想起 波版主命令帶撻上金來閣
但當我準備買的時候,就突然不想買,跑回地鐵站改買 芭芙 上去
上到去金來閣 有個未見過的美女坐在keeper位  (約2點)
心中一想就知道是那個的了,不過扮不知
美女:請入去房先等等
我:不用了. 我先睇睇個板
美女:有沒有心水囡囡. 我可以介紹
我:有心水囡囡. 就是你
美女打過突, 這時又有一位生面口的男keeper(豪哥)過到來, 而冬冬又有尾房那邊回來. 搞到我沒得再玩下美女
這美女就是冬冬的姐姐晶晶
之後,我就給了剛買的東西給冬冬,冬冬第一時間問是不是 蛋撻 !! . 我說不是蛋撻 冬冬立即放心了很多

選囡囡篇:
因為我太早上到去當然要等個肚的東西消化一下先.所以就坐在旁跟 靚女雙人組聊下天先
但是我坐了沒多久金來閣就不停有客到 d客多到要冬冬幫手接
那麼我當然不白坐,我也幫下晶晶手睇著電視,有客通知+盡力幫手幫佢mark單(我口說佢寫)
因為晶晶是新手,大家都明白佢開工才不到2天,要佢似冬冬這麼高水準是很難,我也盡下錦力幫下晶晶
雖說幫手,但我也是幫自己眼比較多 ,有返的囡囡個個都給我望個了.原本想上金子.因為見有客彈左佢+只有佢在我list內,但當我想跟冬冬說我要的時候,剛才彈金子的客又要番金子 變左我o咀...因為又沒囡囡了...full 上鐘.....
冬冬問我有咩心水,我就直說今天目標 燕子(剛上鐘),suki(沒返),金子(剛上鐘),還說原本我想要金子的,冬冬還笑我早些跟我說我就留給你.之後,又有客到 我就在旁當半個keeper仔..........
之後有個電話來,冬冬聽到個客想mark燕子,冬冬好識做立即說已有客mark左燕子
再坐下坐下燕子差不多下鐘,我就跟keeper去左房等等
沒多夠燕子來了,雖說個樣普普通通,但學隊長說 坐了這麼久不光顧很不好意思的再+上是冬冬幫我推左個客我才試到.所以去馬吧. 不過,我當然跟keeper說先幫我換大房

燕子回巢篇:
燕子不是很高約15xcm,對波好堅挺,但磨上手又幾正
有波+嬌少身材的囡囡很少有,所以我的少弟弟也向燕子致敬
過程其實沒甚麼分別,不過我都未開始品嚐燕子,燕子已經出汁了
大家洗完白白後,我地好快抹乾身就上床玩, 先燕子服侍我.我偷偷把手摸下佢小妹妹汁已經開始流了
不過,我還是想享受多一會,燕子的品蕭令我好舒服,各位都知, 要品蕭令我舒服都要好高技巧
所以燕子的蕭功屬中上級
當我享受夠的時候,換我服侍佢了,先大車一返,另一隻手移去玩下鮑魚,燕子已經想飛了
之後,到我試下各位都試過的嘗鮑了,可能是我第一次嘗鮑 感覺一般般沒特別
所以我很快又換回手玩鮑魚,我一隻手指玩快樂豆豆一隻手指玩鮑鮑入面,燕子已經典來典去了
佢還手玩自己對波,說明這是我服侍佢,當然見到這個現象時用口品嚐佢一邊波波,而另一隻手就摸索另一邊.佢不停叫老公仔好勁老公仔好正.見佢有這樣的反應我也好開心
玩了不久,佢就說不行了老公仔, 我問你想我點,佢就怕怕羞羞地說想要我的少弟弟.
我又扮聽不到,隻手繼續玩佢的鮑鮑,佢又說老公仔你好壞我都缺提你還不給我補提霸.
靚女開到口我當然不反對,燕子再幫我品蕭一會就帶套上馬了
佢說你想點玩都可以,我又扮下野這樣呀..我又不知甚玩好
你剛才說要補提,就用返你想最愛用的方法來補吧 佢又說老公仔你好壞,之後就騎左上來. 燕子的隧道不算太窄(可能因為之前我食過ada,小s ),但已經開始有收音機了
我慢慢的睇著佢+波上上落落,終於感覺到av中男優的那些感覺了.真的是視聽一流
騎左一會就換回男上,因為燕子已經high左,我一入就入到盡,再開始大力的入.不用多久我就爆左 (變回我玩不久了..... )
不過,因為太正了 再加上我儲了整個星期,好像出極都還有 所以都把少弟弟留在內,慢慢享受收音機.個過程都幾正,每感到收一下收音機,少弟弟又出些白泡,每收一下就出少少 都維持了足足半分鐘
之後,就洗白白.洗完白白出返去 心想真可惜這只是細鐘時間應該差不多(我知人情世故的,金來閣這樣忙,等日後沒這麼忙才玩回大鐘),所以學下 cwebb兄幫囡囡按摩一下
燕子說你真好人,不再來多一q? 我就說不用了時間應該錯不多,餘下的時間就給你休息吧.因為知你都很忙的了,那我就霸佔你餘下的時間給你休息吧
跟著邊聊天邊幫佢按摩,不夠10分鐘冬冬親自上來拍門
我地也開始穿返d衣服下去了

後篇:
落到去我見又有位帥兄坐在旁, 晶晶見我落到來就給杯水給我 (其實晶晶由我上來給我很多杯水了我飲水都飲到漲了 )冬冬問囡囡如何,我說無可奉告,冬冬就追問囡囡不好嗎?
我說是因為 太好而無可奉告. 冬冬聽到後好像放下心

之後,我就跟師兄們聊下天,佢地都是金來閣的friends來,不過都居士級的人士.聊聊下換佢入閘了
那我就坐返原位,因為今天金來閣真的超多人,一來就打上來.冬冬忙到接過不停,而我就幫佢回覆一下短訊
(波版主不好意思,多眼望了你給冬冬的短訊 放心吧我也只見到波版主個名就按反出去)

坐到約5點左右,我就先去食少少野再返金來閣
約6:30左右就帶左少少野食返上金來閣 (因為不知為何腦中有人跟我說一定要阻東西給冬冬否則今晚佢會醉的 ) 返到上去就見到cwebb了,大家聊左一會,佢原來是上來等3號佳麗
冬冬聽到後都笑了一下,我當然知佢說的3號佳麗是誰 cwebb又問我食左未食左那個,我說食完左啦 又是3號佳麗.cwebb兄好像不明,冬冬在旁已經笑左出來了.我說你的3號佳麗呀
cwebb兄才知是那一個

最後,見著佢出入閘後,我也差不多等到 j sir 及 隊長 上來了,之後就多等一會一起去打邊鑪

ps: 最近可能返工忙到七彩....返到家洗完白準備睡的時候才知道.今天是短週不用上班 ........早知聊多陣才走  不過,要返家交人.....否則我都想跟b哥借房訓在晶晶格離(間房 )

評分

查看全部評分

我的名字太長太難讀的話就叫的 阿P 就可以的了

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

ghost

QQ
好在唔係向冬冬示愛,唔係就醜死鬼!
ballballlover 發表於 2011-2-12 10:23

我甚麼都看不見甚麼都看不見

中級會員

又一個燕子報告
個個都去試
看來燕子會好忙~

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

ghost

QQ
我重想偷偷地上去添!
ballballlover 發表於 2011-2-12 10:28

不用偷偷上去, 靚女2人組 會全力招呼你的
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

THX P兄報告!

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

高級會員

ghost

QQ
所以都係唔好特登落 booking , 一係就過多一排先
arsenal620 發表於 2011-2-12 10:31

我都沒有特登去book 只是時間早左上去加冬冬記得我的目標私下幫我book左燕子
其實我想book 冬冬 加 晶晶 多些. 因為同佢地聊天真的好開心