香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8208|回復: 54
打印 上一主題 下一主題

[報告]JJ版兩Q狂射金來閣翠兒

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
話說噚日試咗翠兒,由水床玩到上床,不過可能水床玩得耐,上床正場玩得唔夠喉。於是今日由鳩痕,11點出咗旺角,話晒今日係中國情人節(正月十五元宵節),咁咪買三盒金莎當湯圓,晶晶、冬冬、翠兒每人一盒。去到諗住翠兒喺度瞓覺可以唔洗等,點知只係得新囡燕子、十九才可可同佢個大波表姐小玲番咗,而當時只有冬冬佢家姐則要成兩點至番工,咁冬冬即刻幫我CALL翠兒返工,原來翠兒逢初一十五前一天回家睡的,平時佢同燕子都係喺金來閣孖舖過夜,下次要搵佢食早餐要睇日子,佢答冬冬話半個鐘返到,點知等到一點至番到,我原本想走人,點知畀我望到小玲對激凸豪乳,睇到我起晒啖,卒之都捱到翠兒蒲頭。佢去換衫果陣亞華DEE哥就嚟咗,我同佢吹咗幾句,冬冬就帶我上去爆房….

報告正文:

呢次冬冬畀樓上間大房我同翠兒開波,呢次我望真D翠兒個樣(我平時同囡囡車都係合埋眼的),雖然佢相頭嘛嘛但望落唔係惡樣丫。佢入房後,我畀嘢佢話請佢食港式湯圓。翠兒:點解係金莎?,我答:晏晝食湯圓好怪,於是揀D有料湯圓嘅嘢代替,而金莎喺香港幾受歡迎,咪當係港式湯圓送畀你囉。翠兒好開心攬住錫啖,我乘機捉佢大車,跟住佢服侍我剝衫,呢次佢一除完我條底褲就即刻幫我吹簫,雖然係溫柔咁吹,但係成枝含晒,佢個表情仲係好享受咁,真係我細佬晒火,吹咗一陣我地先入去沖涼,可能間房太大,加上間房D熱水又難校水溫,沖涼耐一D都有D凍,我就攬實翠皃猛車,隻手搓吓波仔,車咗幾啖翠兒就捉個隻手去捽鮑,我順佢意去捽鮑,捽咗陣佢就攬住車番轉頭,跟住佢踎低想幫我吹,其實我碌撚痕淨係想搵窿捐。

於是我哋快快手出去抺乾身,然後大家企喺度攬住車,呢次又係佢主動捉我手去捽碟,而翠兒就R吓劣個龜頭,佢話好想畀我插,我話好,佢即刻同我過膠,先嚟床邊拗蔗,企喺床抱住雙腳狂插佢隻窄鮑100幾吓,然後轉玩狗仔式,呢次我一路大力狂插,囡囡大聲猛話正,又話舒服,插咗三四分鐘我又點習慣,便趴喺佢度同佢車車,再示意拒喺度男上女下玩打樁,我本人好鍾意,因為女舒服之餘,我又可以一路車一路插呢次我先同佢大車,再入隧道,一畀佢隻鮑夾住,就好撚HIGH,而翠兒就一樣好刺激咁同我狂車,我狂車狂插,感覺隻鮑收窄咗,而囡囡攬實我啜實我條脷,我終於不敵爆了一Q。

我插喺入面,一路FEEL翠兒窄鮑,一路同佢車咗一陣,先至去沖身。抺乾身之後我就瞓喺度抖一吓,而翠兒就有少少慾求不滿咁,趴係我度主動車,仲又啜又舔我條脷,等我可以舒服地享受打茄輪,而囡囡一手掃我LIN LIN,一手玩雀,不過我啱啱至射完一Q,邊有咁回氣,佢放開我話我車到佢隻鮑好痕要我O奶,跟住就即刻轉六九式餵我食鮑,隻鮑已經好濕,我一啖就啜咗好D鮑汁,但D鮑汁依然不斷滲出嚟,整到我成口都係,而囡囡就好HIGH係咁質隻鮑餵我食,呢次我食咗好耐鮑,而佢就啜吓停吓,唔洗一陣就吹到我碌鳩硬撚晒。翠兒嘅口技幾得,如果唔係諗住畀我插,佢真係以一陣就吹爆我。我啜咗隻鮑就指插窄鮑,插得佢哇哇咁叫,佢自行攞咗個油袋笠住我碌柒就背向住我坐蓮,一路坐落去一路話我條撚又長又大又粗,插得好舒服,下面脹住晒好鬼HIGH,跟住玩騎馬仔。佢仲望住墻鏡話:睇吓你細佬喺我個妹妹出出入入咁幾過引,跟住狂UN,我就伸手捽佢粒快樂荳荳,翠兒好似意猶未盡,轉身面向我,彎身耷頭同我車,下面就繼續用隻窄鮑大力套弄我碌柒,我並冇偷懶,配合佢動作,瘋狂頂上去,狂頂幾百吓,頂到翠兒喘晒氣,我坐直身同佢面對面同佢大車一陣,跟住番身男上女下狂屌佢,又車又屌咗一陣亞輝就拍門,我即加速瘋狂打摏,翠兒捉住我個頭姦我個口,而下面再次收窄,搞到我龜頭好鬼痕,忍唔住,就第一次真真正正2Q屌到爆漿,我平時都係一Q,最多都口爆加一Q,呢次真係重大突破。

我哋極速漱口、洗身、抺身,著衫,而翠兒爭取時間捉住我主動大車,跟住講:老公仔你好勁連續餵到我飽晒,今日仲爽咗幾次,你把口好掂,同我車好舒服,一陽指又勁,不過最爽就係你屌我,屌得我好鬼爽,你求先射咗二次我都同一時間到頂….呢次我真係冇聲出,點解?因為佢已經搵條脷塞住我把口,車到我把口濕晒,直至再次拍門先至肯放過我。撟住我手番落去一樓。

我落到去就見到晶晶啱啱番到,過一陣亞華DEE哥就同著住黑色HIPHOP裝嘅靚女ADA落番嚟,完全我上房一陣ADA就番咗工。我哋吹咗陣水就有個靚仔上嚟,完來佢就係新貴SCOPIONX,由於比較上人多同埋有師傅拉線,我因太攰便告辭番歸睡覺去了。

評分

查看全部評分

高級會員

ghost

QQ
那麼j sir 要多上去找下翠兒了
但是千萬不要冷落左金子
我的名字太長太難讀的話就叫的 阿P 就可以的了

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
那麼j sir 要多上去找下翠兒了
但是千萬不要冷落左金子
phastasm 發表於 2011-2-18 07:22

金子要等你多照顧喇

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

QQ
金子話幾多回頭客mark單架!當然包括JJ版主。
ballballlover 發表於 2011-2-18 09:26

金子最抵讚係服務態度,至有咁高嘅回頭率,波波超版幾時番食金子呀

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

QQ
重大突破的勁爆2Q!
ballballlover 發表於 2011-2-18 10:04

食咗兩個月蟲草膠囊嘅成績

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you JJ 版你個2日3Q 報告

2萬

元老

QQ
thank you JJ 版你個2日3Q 報告
jayshing 發表於 2011-2-18 10:21

星期六有冇目標

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
星期六有冇目標
jjcc1914 發表於 2011-2-18 10:23

有, 應該一樣找包包
但唔知開工沒, 如果無可能食非非或安妮瓜