香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8765|回復: 68
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣 "跌落黎"號之決戰野蠻女友 -- Ada

中級會員

昨天應承左靚靚0既晶晶姐 這兩天要上多次去陪佢, 考慮到星期六真的不行, 就在今天5點多買完手信就上去甜品屋吧, 途經朗豪, 想起冬冬姐同晶晶姐咁好人, 我又最後一次了, 就去買了一盒泡芙給她們吃吧 , 上到去看見漂亮的冬冬姐 坐台, 就把泡芙給她說請她吃, 冬冬姐就吃醋地說: “不是給我 是給晶晶的吧” 我立即汗了, 連答不是, 說是多謝她們照顧請她們吃的. 但得知晶晶姐病左無返, 真可惜, 本來打算多看點雙美, 把她們記在心中. [幻想中: 當然如果可以合照就最好 ] (注: 晶晶姐, 係妳不在ja, 不是我沒守信呀 )

因為之前有早早4點時打過比冬冬姐得知目標ada要等到6點左右才下鍾, 就坐下和冬冬姐聊天 再看看板板, 噗~ 十多人上鍾 囡囡們full晒, 今天怎麼了, 真忙呀, 冬冬姐還想游說我試suki哩, 因為可以不用等太久, 其實suki也很可愛, 不過我今天是鐵了心找ada 來把有上班的幼幼類都試的心願完了, (lulu, nana不在 suki/yoyo是太可與不可求, 沒放目標之中, 只有這幾個有點遺憾)
之後有個自稱 “肥陳” (如寫錯名字勿怪, 因為我學左隊長掛住望冬冬姐的黑絲 ) 說是新註冊的網友師兄試完美琪下來休息(互報身份後又被說貌似“估唔到咁細個”了) 他說因為看了我們的報告才來甜品屋這次是第2次, 並大讚金子同美琪相頭不錯又功夫了得, 証實我們的報告好真實, 冇老點佢, 所以會keep住上甜品屋wo, 之後我同冬冬姐就介紹其他可能arm佢的囡囡比佢 給他下次做target.
之後可可 小玲 suki 金子等都下來了, 就打個招呼, 可可還傻眼的說: “你又來了” 小S就因為例假只是回來找姐妹聊天, 當等到花兒也謝了時 ada終於下鍾
Ada看見我呆了呆還笑我, (她以為我又找可可)  我笑笑不說話, 就和冬冬姐說 我先上樓上等
當ada進來時0下了一下 “我還以為你找可可” 我就答她昨天決定左最後一戰要找她 之後又轉個圈問我佢條黑色透明女僕罹莉短裙靚唔靚, 我答靚 不過比較喜歡佢昨天個look多d, 佢話都覺, 不過冬冬姐要求要穿sexy d, 佢脫余小褲褲才幫我脫衣服, 見佢太可愛我多手拍拍佢頭, 佢打我手手說 佢知我想什麼 係咪x (炎音…唔識打個字) 佢矮, 我話唔係 高度剛剛好 (我細粒但都比佢高半個頭有多, 所以剛剛好高度), 之後一路沖涼一路調情聊天, 後背bm, 佢對波唔算大 33-34b,左右, 但好軟好舒服 linlin比較大少少 磨背幾爽, 到前面bm 仲正, 用妹妹磨棍時話唔敢望住我磨, 因為熟左佢好害羞同監介wo, 就合眼來磨, 佢個樣個時好似JJ啜乒乓波時個look, 我就忍不住啄左佢小嘴一下, 磨到好想爆 , 突然ada咬下唇面紅紅彈開左唔做bm, 我知咩事但不敢出聲, 因為感到半個頭被咬左一咬, 有d怕但好爽ing, 之後大家回回氣當沒事來個水蕭, 都好舒服, 因為佢用識用條脷在馬眼, 雞冠等敏感地方打圈, 也可能是因為剛剛那一下刺激特別敏感, 乾身出去玩, 趴下背後香舌漫遊, 想拿糖我話唔洗, 佢拍我patpat話就算我現在再想要都不給我了, 佢最憎d客叫佢毒龍, 除非佢主動, 不然佢唔會做, 多數skip呢part, 現在知啦, 所以請其他師兄錫住唔好強迫佢做呢part, 佢主動係你好彩, 唔係必然有的. 打完我patpat叫我轉身, 摩打脷啜lin劣雀, 脷尖游下陰內側, 會陰, 到棍身再到頂, 之後含晒.深喉劣雀, 正到爆炸, 我笑言做佢條仔一定爽死, 佢白我一眼答: “哼哼 如果你係我條仔先唔會服侍你, 等你有得睇冇得食. 我好野蠻ga 唔洗旨意會溫柔對待你” 我話唔信到時叫你會唔肯, 佢話: “咁我係屋企咪唔洗做野” 我大笑: “ 係呀, 你成日都唔洗落床ga la ” 她不服氣了: “唔吹啦, 都唔肯出, 其他人早口爆了 ” 就上套想坐下來“哼 我要姦你 ”, 佢大大力坐下就大叫 “啊!!”左出來, 我笑佢又唔係唔知自己好窄, 佢話以為好濕會沒事咩, 就按著我胸膛做女騎士, 真估唔到佢對波騎馬時會乳搖, 加上一d都唔假的叫床聲, 視聽效果100分, 我忍不住跟著渣波玩lin, 騎騎下佢趴下來只用條腰un, 我突然捉住佢條幼腰向上一頂  佢反白眼“嗯啊~~” 我沒停下繼續頂, 不久佢大力捉實我雙臂 (回家發現損左少少 不過長杉不怕有人看見d手指印) 輕咬左我一下do嘴說: “好衰ga, 做咩捉住唔比人un wo, 仲向上頂到咁舒服” 我心諗: “係唔係ga~ ” 不過個心好甜, 不答佢就抱住雙腳坐起來抬住掛古, 估唔到咁輕, 都唔知有冇90磅, 手累了才放下她.
這時候有點不爽了, 電話響了, 她看了看就手指按嘴叫我別說話, 我想可能是她家人, 就雙腿分開對住我住起身聽電話, 我望住不斷有水流出來的撻撻有d衝動想在佢一邊說電話時奶下去 , 不過唔敢, 因為佢說電話時語氣好惡, 雙眼還目露凶光, 小生有點怕怕奶下去會出事, 內容更不便說了 , 收線時問我見到野蠻真面目會唔會怕左佢, 我話唔會, 我鍾意, 有性格 (真心的喔, 可能我有少少m屬性, 野蠻女友我真的好buy), 之後佢就歡天喜地要我繼續, 男上 推車, 車住來插, d叫床真的太正, 同佢愛愛真係好合拍, 不過回想起來似佢控制我多d, 佢推腰時我要插快點, 指甲米手時就要我慢點….(開車?!!!)汗
之後我望住佢插時分左少少心, 佢就張眼拿下我的眼鏡話, 係咪想我帶眼鏡 , 因為佢知我like佢個眼鏡娘look 我本來以為佢唔肯, 點知佢問我幾度還沒答就帶上了,  還說度數同佢差不多. 就帶住眼鏡和我咀咀.車車.un-un再“啊啊~” 很奇怪之前插咁長時間都仲想繼續, 佢一帶眼鏡我唔夠兩分鍾就爆左 , 響受一會少少縮陰才出來~ 佢幫我清潔說: “ 嘩 ~昨天才找完可可 今天仲咁多ge” 我咪話 “鬼叫你索咩, 完全係我杯茶….省一万字.”  “我冰有你說咁好”就開始大家談談情, 佢又問我介唔介意佢食煙, 我答唔介意 因為我本身都係煙民 只是忍左幾個月j, 就雙相來支事後煙, 抽完就剛拍門了, 才一起下床沖身, 期間ada好火 因為d水好唔正常, 時熱時冷不特旨, 仲有時冇水到, 我們都怕辣到就快快手沖左水就乾身穿衣. 穿衣時又話有d唔舍我我, 我話你放假黎找我lo, 佢又話佢好難拎到證, 我又說咁我放假找你~ 佢又答你唔係要我等你成年ma~  我反白眼唉~女人真難服侍 . 就一路拖手一路聊天下去. 交錢時冬冬姐見我笑晒口都懶得問我囡囡O唔OK了. 肥陳還在, 就和佢同冬冬姐聊多兩句 飲兩杯水再走, 還和冬冬約好上網&明年再見. 回家去

總結一: 不多說, 看看標題就知一定不會太准, 技術一定不夠可可她們好, 但女友feel一定比小S, 可可她們高, 不是說小S, 可可她們不夠女友feel, 是只對我而言如果她們是女友feel, ada就完全是女友果種, 無錯, 我篇心了, 所以小S, 可可等對不起了 .
後記: 如果我不是要走而留港的話, 在甜品屋中 如果不是有特別想試的囡囡, 如上有提的那幾個遺憾, 我會學波版一樣只找ada了(沒錯....是少少沉左 ).
當然我更唔舍得的是冬冬姐同晶晶姐啦

評分

查看全部評分

初級會員

多謝師兄離港前的長盡ADA包膠,我覺得你真係寫得好有心機,我上次在金甜品屋見到ADA一面之後,幾美的一個女子。再經過你同華D哥的包膠後,我想…真係要盡快食她了。

初級會員

別沉啊!

中級會員

a14a15

QQ
Good!!

Thanks S兄 LastQ野蠻女友Ada report

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
謝scopionx兄ada報告

ADA真係嬌俏可愛,食完佢人都開心咗

高級會員

ghost

QQ
謝謝你的ada報告
我的名字太長太難讀的話就叫的 阿P 就可以的了
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
又話去唔到 , 最後又忍唔住去咗
今日晏晝陪同學 , 如果唔係都上咗去搵 Ada (可能)
arsenal620 發表於 2011-2-19 22:49

咁你食咗ADA

唔該出報告

高級會員

ghost

QQ
甚麼!!!! 晶晶病左
我的名字太長太難讀的話就叫的 阿P 就可以的了

1萬

元老

e14s1Scorpio

QQ
thank you scopionx your report
怎都好, 起馬玩得開心先走人
講真ada 真是好正, 仲要野蠻feel , 我buy wor
還有為甚麼學我偷看冬冬wor
PS: 如果有時間上來吹水啦 , Ada 我幫你take care 佢就得啦