香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8070|回復: 37
打印 上一主題 下一主題

[首個報告] 太子指壓17號早晨全餐

高級會員

Medal No.133-vo1

十數日前, 我已經鎖定目標, 但係老人家有樣野好, 就係有耐性.
計劃今早早DD返公司, 無乜特別野就會出去太子, 目標唔得既就轉plan B 去山東街.
到左太子11:29, 打電話上去, Alex接電話, 話"17號返緊泥十零分鐘就到" 咁我就直接上去坐坐先啦.
一入門口就見到"SaSa"啦, 我差D沖口而出叫左佢以前個名, 後尾都無, 因為唔知乜野事, 都係silence is golden好D.  Alex 帶左我入房話一陣叫鐘房個女仔入泥打招呼喎.

一陣呀SaSa就入泥啦,  其實佢唔認得我架, 因為以前我都祇係會過佢一次, 果次全程無冷場, 俾佢搞到我鬼咁tired tim.  唔係唔想再搵佢, 但就係就唔到時間囉. 今次見到佢轉左做鐘房, 老實講, 我個人係有D失落架.
間場係新裝修, 房內設備就同其他場一樣, 不過就係樣樣都新凈好多.

等左廿零分鐘, 有位仁兄帶住17號how門, 一開門個刻我就見到個妹妹仔, 係佢啦, 掂呀, 正呀,...咦佢兩位仲企係門口既, 個心當堂停左一秒, 唔係唔做我呢亭呀伯下麻!!! 其間都有成7-8秒dead air 架, 咁果位帶位至問我arm 唔arm 呀, 我話arm呀, 快D入泥啦...

17號真係arm arm返到泥, 仲有小小喘氣tim, 咁我就同佢排排坐, 等佢抖順條氣先啦.
慢慢睇真D呀17號, 真係似足鄰居既新入門既新抱仔咁, 怕怕羞之餘又無做作, 眉清目秀, 柔和的眼神略帶一絲憂鬱 (後尾至知佢只係唔夠訓而已).  個樣絕對唔係驚艷, 但就越睇越有味道. 開工啦...
佢想同我寬衣, 但我就話唔駛啦, 好快我地兩個就光脫脫行入浴室.

17號係細細粒形, 5'4-5"左右, cup手波仔, 皮膚算白淨, 肉質算結實, 所以波仔細細但會有手感. 兩粒之之同我小弟弟一樣, 好快硬. 有腰有籮, 合乎比例, 籮友仔圓有肉. 好好手感. 大腿加小腿有肉但唔粗, 腳指....下面再講.

待浴方面, ok la, 慢慢洗, 前后左右, 乾凈晒, 過程都有用patpat磨小黑柴, 都有問要唔要水中簫, 我話唔駛啦, 一陣先, 咁我就出去抹身先, 跟住佢抹身就擒上泥. 我地六目眼神接觸, 跟住就咀啦梗係,  這時我至發覺原來我未除眼鏡!! 慢慢佢就錫落我左lin, 錫得好舒服, 佢左手輕輕掃小黑柴, 小黑柴今次都好幫手, 一路都企都到直一直, 囡囡慢慢落去錫蛋蛋, 跟住就錫, 啜, 奶小黑柴個頭, 溫柔得泥有力, 唔會俾你大刀闊斧咁強烈, 但又唔會話唅乜都無力咁樣, 我就好鐘意啦.  咁上下時間, 我就話不如你訓低啦. 佢訓低時, 睇佢精致既身體, 真係視覺享受,  到我慢慢錫啦, 其間, 之之 , 肚仔, 大腿, 小腿, 腳指  嘩, 有肉白凈既DoReMe腳指呀, 點忍得口呀, 一路"口算"佢就一路典, 但就無縮喎, 典典下就軟晒任我施為啦.  不如欣賞下小妹妹先啦,  佢怕怕地羞咁用手遮住,  我就慢慢啜開佢幾手指, 雖然唔係一線鮑, 但色澤鮮明, 層次有序, 因為太多水, 我祇係啜粒豆豆, 今次佢唔典啦, 但就樹高小小就我個咀,  啜得咁上下, 我就自己帶袋, 抽插左無耐就係咁大囉.

後記 : 囡囡係慢熱, 但唔cool, 用煲冬瓜溝通更好. 要一入房就大車大斬大龍鳳既就一定失望.  要慢慢撚下撚下, 俾D耐性就會成手濕晒. 囡囡返早, 平日放7-8點.

評分

查看全部評分

說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

印象中係你第一個指壓報告

中級會員

多謝師兄報告
背對背思念,面對面殊徒
相擁不珍惜,分離甚掛念
只可對蒼天,相逢恨晚時
縱使捨不得,但需作別離
但在遠方處,化作守護使

高級會員

印象中係你第一個指壓報告
jerso 發表於 2011-12-1 21:32

系呀著数兄.

高級會員

多謝 harchai 兄 17 號報告 , 原來你有呢個嗜好
arsenal620 發表於 2011-12-1 20:53

果d动作要arm feel 禾至会做架, 啊仙奴兄

中級會員

多謝17號報告,

初級會員

g4

前幾日我上去第1個就帶17號黎睇..但小弟一時想要個大波既..就彈左佢..之後越想就越後悔-0-

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

系呀著数兄.
harchai 發表於 2011-12-1 22:09

可否略為解釋"層次有序"鮑

3萬

4萬

高級元老

果d动作要arm feel 禾至会做架, 啊仙奴兄
harchai 發表於 2011-12-1 22:16

睇反應佢會唔會係比你"口算"左佢既第一次