香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4783|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

[美妙] [報告] 兩年之後再來美妙 (心兒) , 另類報告 !!

中級會員

呢份報告比較另類 , 唔係出面的好格式化的打手報告 ,
不喜唔好再睇 !!!

講真 ... 出嚟玩咗 20 年 , 咩類形囡囡都玩過 ,
已好少出報告 !!
講真嘢 , 講得差 , 即刻有班打手圍爐 ,
出嚟護主 , 逐粒字眼睇住去搵攻擊位 , 再俾人封 AC !!
講得好咩 ... 又有打手出嚟 , 話你係打手 ... !!
而且 , 我又唔想講衰囡囡阻人搵食 , 而好嘅囡根本唔需要出 PO 佢自然就會爆 FULL ,
所以 , 我係好少出包膠既 ...

美妙 ... 講真 , 因為之前二年前中過幾次伏 ...
所以呢個場我心裡封殺咗 ...
而且 , 再講美妙在我心裡最美妙既時候 ,
係俾完錢 , 再過對面馬路大廈上房 ,
當年件馬皇 ''叮叮''  .....
資深玩家應知 , 呢件囡囡當年紅到呢 ...

言歸正傳 ...
先講响 7月26 晚當晚在太子要見客打邊爐晚飯到好夜 ...
席上已 , 心痕痕 , 鳩痕痕 , 因見客夜咗心想呢個一定係偷跳時間 ... 哈哈 !
當時最近就係美妙 , 即管俾多次機會佢 ...
睇報告 , 再睇名單 , 心兒都好似幾好 ,
即試吓 BOOK , 又 BOOK 到喎 ... !!
咁就再上美妙 , 第一次玩心兒 !!
到昨日 , 食 LUNCH 時 , 又要再太子見客 , 可以遲返工公司 ,
即時 , 心痕痕 , 鳩痕痕 ,  又 BOOK 心兒 or YOYO ...
咁回覆兩個都 OK , 咁都諗咗一陣 , 因未試過 YOYO ,
都係 , 心兒啦 , 下次先搵 YOYO ...
講真 , 年紀大 , 都 43 歲啦機器壞啦 ...
平時 , 出嚟玩都係 1 Q 攪掂 , 俾錢走人 ...
今次過程都係嗰 D 啦 , 身形 , 樣 , 招呼 , 出面報告已好多 , 唔再講啦 !!
要讚 , 當完成 1 Q 時 , 心兒話仲有時間再主動挑逗我 ...
已經 , 講出話我第二Q , 好難出架唔嚟啦 ...
佢話 , 咁我強姦你囉 ,
即時加個鐘享受佢的強姦 ...
第二 Q ... 堅多嘢攪 ...
由鍚 LIN 到吹 , 到袋底 , 波 D  , 插 ,
到再吹 , 手打至出到 ...
其間 , 我軟咗 ,
但囡囡招呼個客心態一流 , 不停做 ...  
呢個囡囡不得不讚 !!
從無黑面 , 一直又姣又淫去挑逗 ... 堅到無嘢講 !!
出鐘房俾錢時 , 突然俾人從後 ''練'' 咗兩吓肩膀 ,
即時已想到係 CAT 姐 ...
回頭一望 , 果然係佢 ...
好耐無見 , 心想佢應已經唔認得我架啦 ,
所以 , 一個簡單打招呼 byebye 俾錢轉身走人 !!
PS ~ CAT 姐 , 仍舊風采依然都係咁正 ... 哈 !!
PS ~ 其一皇牌心兒已試 ,
嚟緊有機會時間 , 好想試吓 Karen , YOYO , 阿SA !!  

評分

查看全部評分

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

中級會員

係㗎心兒暫時我都係喺美妙最滿意嘅一個
回復 支持 反對

版主

師兄報告裡面講嘅野,第一段我最同意,其實好難怪,因為真實報告已經越來越少。

美妙個場主打招呼,兩個提過嘅女都帶多少歲月痕跡,要後生相頭未必比到你,但係招呼必定滿足到客人。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

中級會員

Ching still young
回復 支持 反對

初級會員

全部试了,只欠頭馬karen,美炒的女女服務係幾好
回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

謝謝心兒報告!!
謝謝eo2兄支持!!

謝謝!!
美妙指壓信箱 - 可按這裡
美妙指壓相冊 - 可按這裡
美妙指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

古古 發表於 2018-8-21 19:10
全部试了,只欠頭馬karen,美炒的女女服務係幾好

多謝古古兄支持!!
回復 支持 反對

2萬

3萬

高級元老

eo2兄,您好.

多謝您現在再來光顧,好開心呀!!
回復 支持 反對

3萬

2萬

元老

無為居 發表於 2018-8-21 08:40
係㗎心兒暫時我都係喺美妙最滿意嘅一個

居兄,咁我呢?
大家好!  早餐特價由早上10時至下午4時$390  45分鐘
正價$460  45分鐘    加細鍾$240  25分鐘
消夜時段時間由凌晨12點至早上6點止.   $390   45分鐘
全日雙飛優惠價$760  45分鐘

回復 支持 反對