香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: hoho2010
打印 上一主題 下一主題

[簡報] 金來閣Nana

高級會員

ghost

QQ
嘩見d房豪華左禁多 有d心動又想去玩.......
不知豪華房要不要+$才玩到

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 ballballlover 於 2010-10-12 12:22 發表

叫148小記拍段video

搵你做技術指導,K版主打燈

中級會員

car

嘩, 估唔到我既post 都咁多人覆, 第一次, 不過我諗都唔關我事, 係nana太吸引o者, 哈哈.
我當然係有做2q啦, 其實都唔係貴既, 只不過我唔知道加左價, 同埋呢排去得多, 莫財所以呻下o者
間房真係好靚架, 正囡加正房, 至正享受, 如果囡囡好似小如咁熱情, 咁就100分喇, 咁多ching快D試下 Nana 啦, 大家交流下丫嘛

中級會員

e13medal_cc4kkk

原帖由 kelvincyl 於 2010-10-12 14:58 發表

真係唔講唔覺, 大學生兄已去左英國2個月, 不過仲未搵到件私家菜

私家菜難求, 雖然唔係過人世, 不過唔岩就算一日都無癮

中級會員

e13medal_cc4kkk

原帖由 kelvincyl 於 2010-10-12 16:17 發表
你地又引我  , 我都驚自己未必忍得住

忍唔住咪上囉, 出$出精又唔駛死既

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 大學研究生 於 2010-10-13 02:19 發表

忍唔住咪上囉, 出$出精又唔駛死既

仲有幾個字英格蘭出擊黑山,點解唔成機去抽女球迷水

初級會員

我吃了,樣子普通,很似龐x蘭(藥劑),但當然年輕很多啦,且細細粒容易食,車頭燈很有睇頭,身材上好,技術普通,下面都算窄。
另問了:
細鐘390�50min 細房
大鐘430�70min 樓上大房

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jjcc1914 於 2010-10-12 23:16 發表

搵你做技術指導,K版主打燈

咁我打燈時, 係咪可以順便做汁男或者加入戰團

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 phastasm 於 2010-10-12 22:36 發表
嘩見d房豪華左禁多 有d心動又想去玩.......
不知豪華房要不要+$才玩到

岩岩有ching話只要係大鐘就可以上大房玩  等我下次上去時再幫ching問下先

1萬

元老

原帖由 hoho2010 於 2010-10-12 23:49 發表
嘩, 估唔到我既post 都咁多人覆, 第一次, 不過我諗都唔關我事, 係nana太吸引o者, 哈哈.
我當然係有做2q啦, 其實都唔係貴既, 只不過我唔知道加左價, 同埋呢排去得多, 莫財所以呻下o者
間房真係好靚架, 正囡加正房 ...

環境正, 加埋正囡囡, 咁就真係完美  等我等到月尾睇下有冇新囡囡返先, 如果冇, 就月尾左右上娜娜先 到時再同hoho兄你交流下