香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7488|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

[報告] 新愉情,聽聞許久傳奇野蠻公主嵐嵐,超好服務態度

初級會員

今日見到新愉情信箱話嵐嵐下午返工!可惜未能第一時間可以試到!因為有工作在身,未落班!
咁Book夜晚12點,到咗12點我狗衝上去,見個鐘房喺位靚仔,個靚仔哥哥好熱情,問我有冇相熟嘅女女?我話喺Book咗嵐嵐嘅,於是個靚仔哥哥就好快手带我入嵐嵐專房,我入咗去,見嵐嵐靚女喺專房洗緊衫,第一眼光巧似去咗二奶屋企咁/:,都幾得意/
好,廢話少講,轉番正題,
嵐嵐喺沖涼房門口開門問我可唔可以, 我抬頭睇下囡囡樣子順眼!身才方面一定可以啦!標準身型 ,我滿口回應,可以可以。
嵐嵐就馬上摆待衫唔洗喇,仲同我講唔駛客氣,當自己屋企就得喇,真喺随便得嚟,低讚。佢同我除衣再幫我掛好,真系好細心,
然後我坐系床邊睇住佢除清光!跟住兩隻光豬拖住手仔步入浴室洗白白!她都幫我搽了沐浴露,
當大家面對面的時候,已經身貼身為我BM,細佬已經硬哂啦,之後轉身背
她從後攬住我,再送上熱情BM,雙手更分從兩旁撫弄我胸膛,表現溫柔一面,
之後她更溫柔細心地為我清潔全身!洗完白白之後上到床嵐嵐叫我轉身做後面先我話唔做後面做前面得啦!
跟住我訓系張床任佢魚肉,先啜心胸果兩點,再先上個大車,上半身已經比佢錫哂啦,
之後向下移進攻下方啦!再到細佬,輕啜下袋口再來幾下吻,
仲不忘用手抓下袋底跟著就慢慢正面吹起上來,
咁樣吹真系好舒服!當細佬好似雪條咁啜!嵐嵐下半身向我轉過來,等我可以玩弄下小妹妹,
妹妹開放沒隔手我摸索下小妹已經濕透啦!我獸性大發上套來啦!先黎男上,到我做主導先,
一入到隧道好濕好多水份,好有感覺好舒服,男上左大約5分鐘,再轉女上搖左幾廿下,
到咗尾聲大家都差唔多高潮,我d子孫弟出晒‧‧‧
跟住休息左一陣先去洗白白!洗完白白出黎食支煙回下氣先!
支煙都未食完嵐嵐問我仲嚟唔嚟多次啦!不過我從未咁短時見能做第二Q既,為有同嵐嵐講下次補番數,今次攰喇,冇咁快回到氣!
咁嵐嵐見仲有d時間,喺咁不停咁問我食唔食零食,我話,好,嵐嵐就好熱情攞咗好多零食摆喺柜面上,叫我食,唔駛客氣,咁我都唔客氣啦,食咗少少野,吹下水,順便問下嵐嵐,點解妳會咁特别呢?嵐嵐回答我,佢要求完美,要求享受,佢主要想喺工作中尋找娱樂。
所以先至想到有專房,應有盡有既計劃。
總體嚟講,呢個傳奇女女确實傳奇傳奇。
我比嵐嵐既評价喺滿分!

專房酒店式装修确實頂瓜瓜,不過沖涼房細咗小小,建議若果沖涼房再大d,咁就完美中既完美喇!

評分

查看全部評分

版主

推薦
呢位樓主,你嘅報告絕對係抄襲別人的報告,雖然你改咗少少,好多師兄都認得出。

其實你咁做,你以為幫咗女女,其實係害咗佢,因為佢嘅報告以後無人會信係真。

今次係警告,希望你唔好重犯,否則禁言及終止戶口。

評分

查看全部評分

咖啡。。等一個人
回復 支持 1 反對 0

初級會員

嵐嵐,虽然你以狠心忘記我,但是我依然照舊記得妳。見妳返工24小時,我D心好痛好痛,希望妳要保重身體,身體先至無价之寶。
我知我唔應該講果番說話,令妳反感,我唔喺有心㗎,請嵐嵐原諒!

初級會員

嵐嵐,若果你肯比機會我當面道歉,我會開心到死。
我知妳識睇網,請嵐嵐接受我再次加妳微訊好嗎?

高級會員

g5kkk

"佢要求完美,要求享受,佢主要想喺工作中尋找娱樂",我好like佢嘅心態!
遇到溫柔的,我會停了下來享受

中級會員

chowsonson 發表於 2016-3-5 04:51
嵐嵐,若果你肯比機會我當面道歉,我會開心到死。
我知妳識睇網,請嵐嵐接受我再次加妳微訊好嗎?
...

再去搵佢啦 ......

初級會員

嵐嵐返工第二日去搵佢,佢真係好用心去服侍,你可以感受到同女朋友做愛嘅感覺,嵐嵐係一個好有教養、好有內涵嘅女仔,只係想同嵐嵐説句。。多謝您!

中級會員

eddie1312 發表於 2016-3-5 09:57
嵐嵐返工第二日去搵佢,佢真係好用心去服侍,你可以感受到同女朋友做愛嘅感覺,嵐嵐係一個好有教養、好有內涵 ...

那何來野蠻公主的稱號?

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

之前都唔確定, 而家可以慳番

初級會員

因為佢為左客。。可以對同事or老闆野蠻。。。

高級會員

点解同怡春苑服務周到KK 果個報告一模一樣寫法?