香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5692|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

[簡報]兩晚太子新城夜總會

高級會員

Medal No.133-vo1

數日前同魔鬼第一次去, 間場地方整潔, 房間都ok, 但隔聲很差, 囡囡質素普通, 陀地陀北, 中女主打.
共坐6個小時左右, 一枝半之仔+綠茶,冰水....埋單$2800左右.

昨晚同魔鬼晚飯, 幹掉兩枝紅酒後, 諗住再去新城坐數part飲下酒, 本來對呢間場既囡囡不抱太大期望, 點知出事.
媽咪帶上次果個囡囡俾魔鬼坐, 我就坐左個19才細粒陀地, 開頭係very cool, 後尾....... 當然我又要破財++
後記 : 呢間場無錯係主打中女, 我路過大廳時見到有幾個囡囡都唔差囉, 可以話幾得下tim, 另外有3-4個90後陀地返工, 但真係要撞彩, 因為返工同放工時間都係自定.

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
多謝塘尾新城報告,好似剛轉名再開的

想吓間野係咪可以就地正法的

高級會員

jjcc1914 發表於 2011-2-25 13:48

是新裝修轉名再開的, 舊時叫康城.
樓上有私人單位改成賓館俾客同囡囡開波用. 至於可唔可以就地待我証實後再話過你知

中級會員

e13

price for tunnel fee???

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
是新裝修轉名再開的, 舊時叫康城.
樓上有私人單位改成賓館俾客同囡囡開波用. 至於可唔可以就地待我証實後 ...
harchai 發表於 2011-2-25 14:08

舊康城係中囡場,果時聽講有得玩即場的,不過位置輸蝕,同埋成日只做舊客

希望而家好D啦

初級會員

柴兄好野!

初級會員

柴兄 yesterday ;
第一part. 90後, 太幼(對我黎講), 玩"色盅"麻麻, 唔熱情, OUT
第二part. 有波陀北, 純純地, 玩得唔放, OUT
第三part. 重遇上次果女女, 上次已"樓"吊, (上次一早我已比足肉金佢話左唔使做, 但之後佢仲要搶住姜叫我上房) 今次見面又主動搶姜, 係K房主動車輪, 楂我個波, 搞我粒lin, 磨細佬 .... etc 其實我下午已係SSP YoYo度出左一Q, 但我想避開你個friend, 又唔想比mamasan寸, 咁就係新城開齋同佢一齊上房, 點知無房, mamasan 叫左我地係隔離細K房就地埋齋.

高級會員

jjcc1914 發表於 2011-2-25 13:48

魔鬼答左你啦

高級會員

舊康城係中囡場,果時聽講有得玩即場的,不過位置輸蝕,同埋成日只做舊客

希望而家好D啦 ...
jjcc1914 發表於 2011-2-25 23:16

舊康城我未去過, 唔知咩煩料, 因為形住唔會arm我玩. 但E+就真係好旺, 昨晚爆晒, 真係估佢唔到