香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 8879|回復: 56
打印 上一主題 下一主題

[報告] 鳳城雪兒 - 可遇不可求的陀地

初級會員

本人打滾風月場所廿多年,奉行單嫖獨賭
這裡的報告,睇頭幾行就知是否寫手的鱔稿
學黃子華話齋:搵食啫,但有些都幾有參考價值

回歸假前夕試過這裡 Ching 提及鳳城雪兒,決定不做旁觀者和大家分享下.
一提陀地相信大家都會有保留,玩指壓肯定唔會有十八廿二,
安慰自己話玩招呼,但偏偏一般陀地都自以為身嬌肉貴,招呼欠奉,或者係馬死落地行,不求回頭客,交易完成袋袋平安就算.
真金白銀出來玩換來一肚氣,做完一次儍仔就無下次,所以源源不絶祖國女成功壟斷巿場,但郤令消費者無得選擇.
但本人抱著一看無訪,上到鳳城同寶寶開名見下雪兒,唸住見過唔對路就換後傋補上,
等了一陣,一個細細粒,眼大大白白淨,廿七八左右 cute 囡囡,笑笑口以純正廣東話打招呼,令我彷如回到廿多年前陀地年代,
我的小弟弟已經向我示意就算無服務打飛機都算啦,就當係尋回青春的代價吧.

關門後各自寬衣,皮膚夠滑,唔肥,來個擁抱,身貼身下發覺對波比同場的囡囡細小小,即刻有些動搖,但心想見步行步啦.
沖涼都幾細心,前前後後都照顧到,突然蹲下來個水中蕭,居高臨下望住囡囡笑住係咁含係幾有 AV feel.
抺乾身扒在床睇下點,都係例牌動作,比預期有水準,起碼吹蕭唔係蜻蜓點水,真係成碌擔晒,奶均荔枝後再用脷在龜頭打轉,唔係機械式舌舌吐吐.
成個人慶晒示意上套女上男下,進入幾緊迫,水頭算充足,騎得幾舒服,叫床聲係純正廣東話 "哎吔碌野入晒,好舒服啊~~",即時 high 到上腦 !
跟住換狗仔式力推白雪雪的屁股拍拍拍完事,好耐無對住陀地囡囡交貨了.
望住囡囡氣喘喘柔情地為我脫下 dom dom 善後,百感交集,一條沉淪慾海的雞蟲,和土生土長的囡囡在你情我願下上床.現實生活可能嗎 ?
同時亦鬆一口氣,今次無選擇錯.

玩前興高采烈,玩後空虛如也,出了的不是精,是寂寞.尚幸留下半點回憶者.廖廖數個,此為其一

評分

查看全部評分

初級會員

請問雪兒像樣子ok嗎?

高級會員

g3ko1

谢谢你的报告,,,,,,,,,
早餐9點半特價$340
2月16日起中午12點後$410
歡迎打26260933詢問

高級會員

g3ko1

請問雪兒像樣子ok嗎?
ballyyau 發表於 2012-7-3 08:37

你好,,,,,
雪儿是个Q靓女,,,,,,,,

高級會員

a10a20a29QQ3

請問雪兒像樣子ok嗎?

絕對 ok, 而且雪兒係一個開心果, 一定開心冇冷場

高級會員

g5kkk

多謝雪兒報告,我也見過她,感覺樣子也不錯
遇到溫柔的,我會停了下來享受

初級會員

請問雪兒像樣子ok嗎?

樣子的話很主觀,我只可以講係青春型,無撈味.在街上都會望兩眼這種

初級會員

今日試過雪兒,
原來今日先開始返工,
斯斯文文,
第一印像幾好,
和樓上師兄所講都係嗰 D,
細細粒攬住砌幾溫馨,
相頭有驚喜,
和做開的北妹好唔同,
唔知點解,直覺佢唔似係做呢行的女

中級會員

唔知有冇車牌呢?

初級會員

我試過好幾次  服務都幾好架  車牌就見人見智  唔係人人都有  唔敢講