香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 10937|回復: 87
打印 上一主題 下一主題

[報告]旺角辛耕田夜總會睇全相報告

高級會員

Medal No.133-vo1

週四晚,7位網友飯聚於SSP乜記飯店.
肥佬兄依然精靈,他信兄仍舊靚仔,乜記飯店D野仲係咁難食

飯後約10:30, 一行四人打的去旺角, 查實當時除他信兄小飲之外,我們6人已消耗4枝紅酒+十多樽啤酒, 我就wing左7-8成,根本就唔知做緊乜,只是跟其他幾位ching上的士,落的士,入電梯,出電梯,入房,媽咪到, 我都係仲wing 緊,坐低左都唔知係邊
直至媽咪帶女入泥,基於咸蟲本性,立時清醒D. 但都未睇到jet,條女就坐左埋泥囉. 好, 算 , 橫掂坐低左, 是但玩幾板色中啦. 吊, 叫 乜9 呀, 又細聲,又講唔準, 我又wing wing 地, 次次 都要問"咩話?" 聽唔到佢叫乜9,又唔知佢開乜9, 總之就我飲....幾板之後,人反而仲清醒左D, 睇下條女咩樣先,妖,蝦我醉貓就質件沙僧俾我喎

再睇下其他Ching D囡囡, 除左一個幼齒feel外,其他兩件無乜印象
媽咪終於問檯啦, 我真係諗唔起個過程, 好似係我捉左果個幼齒坐左我度, 但我就真係記唔起究境係其他Ching唔要佢定係我去捉佢過泥
好啦,坐左唔知幾耐, 一位Ching好似同佢條女上房還是條女送佢出門口 ? 唔知.
另一位Cing 就同佢條女坐果邊,唔知做乜.

我就糢糊咁記得, 我同我條女睇掌相 (我係識小小呢D野), 但講過D乜我就唔記得,只知我講中左條女好多野.
又坐一排,媽咪問"上唔上房呀?"
我其實仲wing緊,點上姐,但我又唔知點解話"好" , 咁媽咪就同條女出去傾左一陣.
就話"條女姨媽到,唔上房,同你換過條女好唔好?"
心諗唔去仲好,唔駛換啦,叫返佢入泥啦.
條女坐返低,就話"我應承條仔,唔同客攪野架"
朴街啦, 一聽到咁,就省神啦, 咁至有引嘛, 於是落足咀頭啦,傾左好耐,又肯俾我即場細車 但就死都話唔上房,好, 出絕招..

"我地咁有緣,送多樣俾你, 俾我係咁意睇下全相啦" 哈又ok 肯wor, 我就請另一位Ching同佢條女出房一陣.
跟住拿高我條女條短裙,拿高個bar, 嘩吊,出事啦, 白白淨,堅堅彈手cup手波,細粒pink lin彈彈下咁   跟手拿低條底環,多毛遮住左個gap. 正想烏低睇清楚D, 佢話夠啦 好啦, 無理由叫老友企係外面咁耐嫁. 咁就叫返佢地入泥,跟手埋單.
當我老友簽緊單時, 我條女就係咁問 "睇完全相,點jet 點jet?"
我就講左個連自己都笑出泥既大話,講完之後,條女竟然信左同肯同我上房
我話"你D gap毛遮住個gap, 又聞唔到有無異味,點知jet !!"
哈, 咁又肯同我上房喎 ....

相頭 : 20才, 天水圍 陀地妹, 樣唔靚,但青春氣息.
身材 : 5尺5-6左右, 偏瘦但有波有籮,腳長有肉,全身肉充滿彈力. 34B 既pink lin,
       多gap毛, 但外陰無乜肉,所以張開小小對腳就鮑魚+pink 既內窿就睇晒.腳板軟+有肉.
       屎忽窿緊閉+pink.
服務 : 無....
      淨係我擒高擒低, 奶上奶下,啜gap,了gap.但無用袋,唔係中出左, 係細佬唔肯硬,無做到
費用 : 檯鐘$1200(約11:00-01:00) + 街鐘 $340, 房$100, 女$500 , 咁就2千幾囉

全文完

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-12-4 13:54 發表
又出唔到?

Yes, but I know reason la, some chinese words if can support here, the whole message which follow will not be shown.

1萬

元老

thanks c-hing sharing ~~~~~~~~~~~~

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

harchai兄, lum女技巧真高, 連本來係金魚都比你變左木魚

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
多謝HARCHAI兄賜我高消費報告,仲要齋搞冇插

初級會員

Thanks for sharing

高級會員

原帖由 kelvincyl 於 2010-12-5 16:21 發表
harchai兄, lum女技巧真高, 連本來係金魚都比你變左木魚

K板兄, 大家都知呢D地方全部都係握握TumTum架啦, 佢話係金魚可能係吊高泥既手法

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-12-5 19:54 發表
柴兄,點解兩個鐘枱鐘$1200咁貴?街鐘反而$340?

ballball 兄, 我相信係我記錯左時間, 淨係記得離開飯店時係10;30左右, 再睇錶就係在屋企床上4am, 咁應該在NC坐枱有3個鐘, 好在埋單果位係清醒同知價既Ching,應該無乜錯數