香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3300|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣 - KK 的黃金比例

中級會員

a14a15

QQ
先說明這個KK不是數個月前的"金秀賢", 因為她不高也沒有加工波

今日6時上去拎獎, 又吹下水, 見冬冬及強哥都病病的, 心痛死
吹左一陣, 有一位高大的c hing進來一起吹, 這位c hing都曾在148forum十分活躍
但近年被老虎睇到實,實到上網去148forum都好難 (期間真的每幾分鐘就有一個追魂call, 好恐佈)
經過一輪討論及"目及"女, 我上KK, 高大c hing就上ada

強哥帶左我三樓左手邊第三間房沖涼房大, 重有好多鏡 (強哥病病地, 又忘了拿冰拿糖)
KK進來, 穿得幾密實, 把美好的身段蓋著
佢一邊幫我除衫, 一邊互相了解
原本她兩個月前影左相就會上班, 但突來一些私人事, 搞到近來5天才可開始上班
她把我脫光, 我也把她脫光, 我退後兩步把她整個人來看, 忍不住讚她身型正, 是一個好養眼的葫蘆

去沖涼, 淋濕個身, 一開始已經是用波波paptpat來幫我塗沐浴露, 我地攬著前後左右, 全身都是沐浴露了
感到她全身都沒有鬆弛的餘肉, 她的patpat把小九磨得火硬
把沐浴露洗去, 水蕭左一陣, 有d凍, 出返去先玩la

我叫佢skip做背, 她錫lin時波波係咁推下壓下小九, 小九想軟下休息下都難
她奶到大腿內側就推起我雙腳, 鑽左c eye幾下, 跟住食蛋食到poppop聲
這一切都從天花鏡看的清楚, 小弟的姿勢簡直樣衰到不值一提
值得一提的是看到做服務中的KK的身型, 她的窄腰配著搖下搖下的豐臀, 睇到眼火爆, 心諗玩狗仔一定好爽
之後因不想被吹爆, 所以叫KK只奶不吹, 奶的好有技巧, 不是一味攻頭, 而是一下下螞蟻上樹
又奶又啄, 手又搓蛋, 差d爆, 即刻起身, 捉住佢話要嘆下佢
佢躺下來, 即刻玩下食下對正波,玩左都好耐下, 上返去試咀試車, 有咀有車
車左一round, 又落返去食波,
她突然翻身伏著背對著我, 拿紙巾抹咀, 問及原來以前嘴唇損了, 剛才咀同車到好痛
我立即say sorry, 佢話唔緊要但今次不要再車la, 咁我就問我地用條利來吻可以嗎
佢諗左半秒, 我就伸條利俾佢, 佢又伸利, 我地響度啄啄下
跟住我順便奶下佢個白滑背, 奶全背, 奶到尾龍骨位置
佢就話妹妹濕la, 好想做, 我伸手一摸又真係已經好好水了
她轉返身, 我一邊用手進一步鬆鮑, 她就劣雀, 雀硬上套
男上慢入, 鬆緊適中, 好溫暖, 插左不久就爆左
爆了直至軟哂KK都盡量又拑又un, 好明顯是未能滿足......(第1q又快, 第2q的恢復時間又長, 灰)

沖完身, 返出來, 佢請左我食粒糯米磁, 見佢咁好我就幫佢按下肩膀
跟住佢又幫返我按背, 按左一陣, keeper就拍門, 傾左一陣, 就著衫錫錫走人

總結
相頭3/5: 27-28才,江西女, 面細眼大鼻頭尖嘴唇厚, 靚姣樣
身型4/5: 157cm, 黃金比例的葫蘆型, 丙組靚波, 有腰線, 有肉翹臀
招呼3.5/5: BM正, 食蛋poppop聲, advanced奶棒skill, 有簡單按摩
隧道3/5: 萬宜水庫, 鬆緊適中, 她自己都幾飢渴
車牌: 可咀可車, 但近日她嘴唇損了好痛, 所以只車左幾下, 變左互含舌頭

相頭身型招呼都平均的不錯
尤其適合愛玩波或自問可滿足飢渴女的c hing
要玩幼幼或純情feel的就未必arm la

評分

查看全部評分

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原來KK都係慾海飢民

高級會員

Gemin

QQ
我極之願意滿足飢渴女呀

高級會員

ghost

QQ
我也很願意滿足渴女的

中級會員

QQ30

性飢渴囡囡 = 日本痴女

諗起都出晒 九水 呀

中級會員

medal_cc276a29

等我有機會上去睇睇先

中級會員

彩絲短裙長腿

a30

多謝新囡囡reoprt

初級會員

呢條女我在星期曰試左....一個字.....正!!!
樣孓中女....鼻尖咀細牙白........俏人妻feel.
皮膚好白好滑.....最正係對大真波(可睇廣告相.),呢種係稀有.....令我愛不釋手!!!
服務應做的做足....95分...

極力推介...不容錯過!!!!!

http://www.miss148.com/girl.php?GID=4664

評分

查看全部評分

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 劉精 於 2011-1-20 09:58 發表
性飢渴囡囡 = 日本痴女

諗起都出晒 九水 呀

大褸兄,又有目標對象喇