香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[報告] 金碧玉 80號

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
好耐冇見指壓有木瓜奶~~~good
ryanwong13 發表於 2011-3-2 17:12

金來閣都有嘅,不過冇咁後生啫

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
其實再看以前自己d報告感覺好唔同
有一樣體涼囡囡的感覺
可能你寫見到ada 好疲倦所以沒有想2Q:148 ...
jayshing 發表於 2011-3-2 23:14

我以前都係錫住囡囡嚟做,而家就唔...

只添,會mark咗囡囡,畀佢哋抖一抖先再工作
好似amy咁,佢星期一睇住佢落鐘,同俏冬冬講聲留住佢,跟住見佢叮飯,咁我就等佢食多15分鐘先上鐘。
或許她會覺得冇乜嘢/少客mark佢,只要佢自在一點,我等多一會又何況。AMY根本就唔知有咁嘅事,我亦沒有同佢講,博佢好D服務。就得70分鐘貼身情侣,總算係有緣,好來好去。

每個囡囡總有心酸感人的故事,有頭髮邊個想做辣喱丫,70/45分鐘冇可能撫平她們的傷痕,我只能做到的就是畀到佢地一點慰藉,多多的歡愉,讓她們暫時忘記憂愁,享受性愛..

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

元老

QQ
自從寫了小LuLu的報告後,巳好難落筆寫其他報告,今次重唔係金來閣報告添!落筆時重要顧住多一個人-冬冬!: ...
ballballlover 發表於 2011-3-3 03:27

其實你唔洗咁介意嘅,我始終覺得你呢次比較特殊,係一篇新場報探險報道,似(記者)義工多過炮兵娛樂,咁你又可以寫多少少D設施,囡囡嘅服務態度同種類等等囉,你所講嘅感情我諗應該指感受吧,我諗你可以較為客觀D去寫就得喇,主觀嘅肉體感受可以忽略。我講過呢次係義工記者的,知情者一定會用一般心態去看待啦,你寫得好佢哋會讚的。

我以前週不時去唔同地方嘅性地探險,這類新場報道出唔少...

"豈能盡如人願,但求無愧於心"
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

元老

QQ
有時D小事唔洗同囡囡講,費事佢地覺得好計較,搏加的咁,我目標係要囡囡食得自在,有得抖吓,唔係諗住有回報,所以從來冇話畀佢地知,反而想佢哋HIGH完之後,下次見到我好似蟻"嬲"蜜糖咁,主動擒我,而家有幾個都會咁的

"施恩莫望報"

高級會員

ghost

QQ
我上的時候就很少遇到這情況, 可能我不是食飯時間上去啦
但我上的時候,如果給我知道左囡囡是剛出閘的話,不論是誰我都給佢地休息一下先,當然我是用我自己的時間給佢地休息
反正我都是1q男,做完都是你眼望我眼,倒不如等你休息一下先先用言語另雙方都放鬆下才開始會更好

上次我試燕子佢剛出閘,我就mark左佢,見著佢都有d倦倦地,雖然那次我只是細鐘,但是入左閘後就拉左燕子入去張床到坐低跟佢聊天一下先休息一下才開始 完事後洗完白白見有時間就說幫你按摩一下,反正我都不可能再來到 1q,餘下時間就給你休息下吧
我的名字太長太難讀的話就叫的 阿P 就可以的了

2萬

元老

QQ
我上的時候就很少遇到這情況, 可能我不是食飯時間上去啦
但我上的時候,如果給我知道左囡囡是剛出閘的話,不 ...
phastasm 發表於 2011-3-3 07:28

你的方法有好有唔好