香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: ballballlover
打印 上一主題 下一主題

[鳳城信箱] 12月早餐及雙飛優惠繼續

初級會員

我的經驗是,想食到心頭好,最好先預約及早些到埗等候(15-20分),我試過幾次預約客人未有準時到達或囡囡早出房而食到好野。你唔準時到囡囡不會等候,除非同囡囡好熟例外,你打電話畀佢又唔同,鍾房一般唔會等,有時囡囡早出或者距離預約時間重差15-20分唔通有客唔做嗎,況且又唔知你系咪一定嚟,嚟都未必準時,你準時嚟到都系等一陣啫,遲到左重唔使等咁耐,大佬你又唔好太遲喎,如果有兄弟系度死等既話你又要跟佢尾喎,你遲大到表示你已喪失左排頭位資格喇。呢到咁多靚女食唔到想食既咪食第二個囉,一切隨緣自然唔會有失落,最緊要開心。

高級會員

g3ko1

請問Baby同蘭子今日返幾點
hi_petpet 發表於 2011-12-22 10:49

BABY今天上班時間是5點後,
蘭子在休息,,,,,,,,
早餐9點半特價$340
2月16日起中午12點後$410
歡迎打26260933詢問

高級會員

g3ko1

現在靚靚水餃有;
小美,瑩瑩,文文,毛毛,ADA,東東,婉君,zoe
小燕子,LILY,思琪,雪兒,LISA,依文,LV,MAY,
早餐9點半特價$340

初級會員

其實如果問資料都可以網上問,不過太耐唔覆可以打電話上去問,如果預約最好打電話,因為比較容易安排,因為囡囡 ...
一一大師 發表於 2011-12-21 10:08

我次次都早到, 但佢地次次都遲~
上次早到15分鐘, 佢又遲15鐘, 一共浪費左我30分鐘 ~

初級會員

我的經驗是,想食到心頭好,最好先預約及早些到埗等候(15-20分),我試過幾次預約客人未有準時到達或囡囡早出房 ...
hkaudio 發表於 2011-12-22 10:53

I really agree hk ching @@

1萬

版主

medal_didinga5a6a12a21a26lottery

事情發生在上星期下午。四點半打電話。去鳳城查詢問囡囡有冇上班。
剛好那囡囡在。沒上鐘。咁我話現在過來 ...
map1031 發表於 2011-12-21 19:33

我都有少許同感,
所以約啱時間咪上去,吾啱咪下一次.但吾會賴皮,
不過水餃店真的很多靚女,特別呢幾個月,

高級會員

g3ko1

好消息,,,,
LV今天上班啦,,,
3點30到公司哦,,,,,,
請大家打電話到公司預約,,,,,
早餐9點半特價$340

高級會員

g3ko1

我都有少許同感,
所以約啱時間咪上去,吾啱咪下一次.但吾會賴皮,
不過水餃店真的很多靚女,特別呢幾個月, ...
四眼仔 發表於 2011-12-22 12:28

謝謝你的誇獎,,,,
早餐9點半特價$340

初級會員

要食心頭好,等30分平常事啫,個次我等思思等左四十五分,個客話加鍾喎,去食野先返黎再等一陣又話再加,結果食左第二個,都無話唔開心,可能自己錢唔多,時間多啩。

高級會員

g3ko1

我次次都早到, 但佢地次次都遲~
上次早到15分鐘, 佢又遲15鐘, 一共浪費左我30分鐘 ~ ...
keyman 發表於 2011-12-22 12:19

不好意思,,,,,,,
有的時候女女出來要化妝,廁所,打電話,吃飯,,,
好多私人事情,,,,,
預約時間是大慨時間,不是一定時間。
不好意思,,,,,