香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: harchai
打印 上一主題 下一主題

係咪要吊呢?

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 harchai 於 2010-6-22 11:42 發表

肥佬兄, 可能天口興既關係

講鬼咩, 你早幾係街等囡, 畀D熱头曬DO把幾火, 咪拱冷興LOR

高級會員

Medal No.133-vo1

原帖由 ballballlover 於 2010-6-22 12:30 發表
Chai Hing, 依家咪舒服哂囉!! 吊女好過吊 keeper 嘛!!

其實我問過 keeper 同其他女, 佢地話 Ivy (依依) 番左泰國過年就冇番過黎.

姖又冇正式話唔做, 但又好多客問姖, 所以 keeper 咪唔 cut 姖廣告.

其實 ...

波板兄, 前日出左火,家下舒服哂啦
我個topic係?號,即係留有餘地,而且我都有講話果位聽電話既哥仔都好有禮貌架

初級會員

我都係次次打親去問叮叮,小雪成日都會放假~~~一係就會無做斷線,但d廣告成日都仲係網度~~~~~
次次去到睇唔岩果陣仲要俾keeper寸,頂我想架,件件入黎都唔岩咁無計架喎~~~一係你就post d 新女架相上去 舊架盲del 啦
大家都好~~佢又唔洗成日帶出帶入,我地又可以搵到自己想找的女

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

ching, 之前我都好似你咁, 差唔多日日都打上去問美妙Isabelle有冇返, 不過都係話冇返, 之後以為Isabelle應該冇做, 所以放棄, 點知再上美妙時(事前都冇打上去問佢有冇返) , 咁岩佢有返工, 所以就試左   

所以有時佢地唔del相都有原因, 因為囡囡既工資都係日日清, 所以囡囡可以話唔返就唔返, 但係又唔會話永久唔做, 因可以留番條後路比自己, 等第時想搵錢時, 又可以即刻返黎開工 , 呢點連keeper都冇辦法, (有時連keeper都要受囡囡氣, 睇囡囡面色, 因我見過 )而家呢個年代已經冇迫良為娼, 唔會再用暴力, (當然我梗係唔贊成用暴力啦 ) 所以真係吹佢地唔脹  除非囡囡成日話今日會返工, 最後又唔返, 或好遲先返, 令到本來約好左既客仔食唔到, 成日令到keeper好難做時, 就算條囡好旺, 佢地最後都會忍痛炒人, 之後ad都冇再見過

不過只要出發時打上去問, 佢地都會如實話冇返, 我又覺得冇問題, 起碼唔會厄左你上去, 要你硬食先,  不過我有時慾火太盛, 想出出佢, 都會唔理, 照上去睇睇先, 睇幾轉唔岩, 我都會走人, 佢地都好好人, 唔會要你硬食  不過好多時都係咁既情況下, 會比我撞岩, 食到ad冇既好野  所以最後要睇你彩數了

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

不過ching既意見,  龍兄都可以同指壓方面, 反映一下

高級會員

Medal No.4Medal No.9dinga13a26

呢位c hing, 我睇你都唔使著褲