香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 劉精
打印 上一主題 下一主題

[報告] SSP 泰妹 King (Yo Yo)

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 harchai 於 2010-6-27 14:05 發表
劉精兄,請問$350,2Q 限時多久?

你食過2Q想翻尋味牙, HARCHAI兄

高級會員

Medal No.133-vo1

原帖由 肥佬 於 2010-6-27 15:50 發表

你食過2Q想翻尋味牙, HARCHAI兄   

問定先姐,肥佬兄

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 harchai 於 2010-6-27 18:10 發表

問定先姐,肥佬兄

洗乜問吖, 你拱"令袋", 你話要執多劑, D THAI GIRL 0累飯應LA, 仲話送GA TIM LA, HARCHAI兄

中級會員

QQ30

這個問題... 我真係無問到,不過一貫 141 做法好似都是 40 分鐘內要完事。
但我覺得時間不是大問題,因為我 feel 到囡囡是用心來做,大家講 feel 的。而且俾多少少錢出來,泰妹應該做過鐘都不大問題!

原帖由 harchai 於 2010-6-27 14:05 發表
劉精兄,請問$350,2Q 限時多久?

中級會員

Looks good .............. Thai gals are hot n wild in bed.

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

QQ30

謝謝波版主資訊!

高級會員

原帖由 肥佬 於 2010-6-28 08:42 發表

洗乜問吖, 你拱"令袋", 你話要執多劑, D THAI GIRL 0累飯應LA, 仲話送GA TIM LA, HARCHAI兄   

肥佬兄, "令袋"就點都輪唔到我啦. 我只知呢個場係有人睇住入閘時間,限時30min,過左鐘會照計條女多一個鐘架. 可能而家唔同左,所以我才多口問劉精C兄jet

高級會員

原帖由 ballballlover 於 2010-6-28 12:26 發表

好難講, 泰妹有d 30min, 有d 45min for basic 1Q.

If 2Q, will extend to 45 min and 60 min respectively.  

即係多 15 min。

但有d 陀地收 double for 2Q, 咁就要比 double 時間個客.

波板主都清楚啦

高級會員

原帖由 劉精 於 2010-6-28 11:46 發表
這個問題... 我真係無問到,不過一貫 141 做法好似都是 40 分鐘內要完事。
但我覺得時間不是大問題,因為我 feel 到囡囡是用心來做,大家講 feel 的。而且俾多少少錢出來,泰妹應該做過鐘都不大問題!

...

係喎,最緊要出精出得過引就ok la.