香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: phastasm
打印 上一主題 下一主題

今次沒report但先想收集一下資料(美妙)

高級會員

ghost

QQ
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 09:28 發表

四大淫娃中阿yan算最掂,小如就直頭係強姦犯,不過衰打假波

原來小如是打假波 難怪摸上去怪怪
不過,因為我也是第一次摸到假波,所以都不知真 跟 假有咩分別

高級會員

ghost

QQ
看到消息.......叮叮返左鄉下要過左年才返
所以不打算去美妙了
不過,主題也開了那麼大家一起討論下美妙還有那些囡囡好吧

暫時睇上去 阿yan好像不錯,那麼問問jj兄 阿yan 跟 叮叮那一個比較合適我
睇ad照 桐桐 好像身材也不錯

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 Hamsup 於 2011-1-11 11:23 發表
其實濃情都比較小報告, 有冇C-Hing可通報一下呢? 濃情都OK架bor.   By the way, 唔知濃情仲有冇大鐘做呢????

我上過一次濃情,怕怕 ,個keeper太英喇

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 phastasm 於 2011-1-11 20:29 發表
看到消息.......叮叮返左鄉下要過左年才返
所以不打算去美妙了
不過,主題也開了那麼大家一起討論下美妙還有那些囡囡好吧

暫時睇上去 阿yan好像不錯,那麼問問jj兄 阿 ...

sorry叮叮無緣一會,至於桐桐見過吓樣,應該<30,樣幾靚吓,有點像吳文忻 ,但係甚少報告

2萬

元老

QQ
原帖由 phastasm 於 2011-1-11 19:54 發表
[quote]原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 07:53 發表
夜班亞YAN係淫娃中較後生的,菲菲就高瘦平你未必

看來jj兄已經摸到我選囡囡的要求了

少少咁啦。

推介甜品舖新口味:金子、suki、pinky

高級會員

ghost

QQ
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 23:25 發表

少少咁啦。

推介甜品舖新口味:金子、suki、pinky

順次序去品嘗甜品?  (你是排服務 or 樣子 or 技巧 )

高級會員

medal_cc1

原帖由 jjcc1914 於 2011-1-11 23:18 發表

我上過一次濃情,怕怕 ,個keeper太英喇

奇怪, 能不能告訴長細一点???

中級會員

medal_cc2medal_cc3medal_cc4

原帖由 Hamsup 於 2011-1-12 16:47 發表

奇怪, 能不能告訴長細一点???

濃情keeper的確好英,起碼5呎10高,經常黑衫黑褲,樣似張耀揚+尹揚明。其實都唔洗驚嘅,你係上去幫襯,唔係搞事,佢唔會麻煩你的。

2萬

元老

QQ
原帖由 soonerorlater 於 2011-1-14 02:57 發表

濃情keeper的確好英,起碼5呎10高,經常黑衫黑褲,樣似張耀揚+尹揚明。其實都唔洗驚嘅,你係上去幫襯,唔係搞事,佢唔會麻煩你的。

話就咁話啫,此終有壓力,我老人家唔心血少,唔嚇得,
等確定有囡非食不可先再上去啦