香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
返回列表 發新帖
樓主: phastasm
打印 上一主題 下一主題

[報告]金來閣 - Ada

高級會員

我叫蛋蛋超人!

Medal No.6a2

thx c-hing ada report~

初級會員

travel

原帖由 rider 於 2011-1-19 18:38 發表
thx c-hing ada report~

support

高級會員

Medal No.176

呢期興"一見盧山真面目",好多師兄都先後亮相,唔知個感覺係點~~

中級會員

a14a15

QQ
Thanks 1.5Q Ada report

看來她玩得放左唔少, 重自己話自己古靈怪, 不枉我稱她為輕狂辣妹

我諗phastasm兄的鬼佬油條真的可能會插爆Ada個窄袋

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 phastasm 於 2011-1-19 18:02 發表
小玲,bobo,小惠等等都見過了 桐桐,可兒也見過

P兄真神心,特登放假去食LULU,仲想撞我同波波超版,不過你個心願只係完成了一半

你睇完幾個應有下個目標啦,我大胆推測:BOBO,桐桐、可兒3揀1

高級會員

ghost

QQ
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-19 23:50 發表

P兄真神心,特登放假去食LULU,仲想撞我同波波超版,不過你個心願只係完成了一半

你睇完幾個應有下個目標啦,我大

你中左bobo  
原因其實開始時已見到bobo在地鐵站附近出現,我在後面看時心想咦是那位美女來呢都幾靚女下
誰知行行下方向路線完全一樣 下原來是金來閣的囡囡來不是....這樣靚的囡囡
上到去冬冬還笑我 ,說我跟bobo拍著拖上來,我笑回如我有一個這麼靚的女友,我就不會再上來的了

ps:如有嚇到bobo,在致向她致歉,因為我連上樓梯都跟有可能bobo以為我是跟蹤狂/賊仔

高級會員

ghost

QQ
原帖由 jjcc1914 於 2011-1-19 23:50 發表
你睇完幾個應有下個目標啦,我大

很抱歉不知為何有時 "引用回覆"有時會沒回應...明明我有打字的
所以做成2次回覆......

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

原帖由 jayshing 於 2011-1-19 18:23 發表

K版可能去左金沙

我尋日仲未去金莎用優惠, 等到去完大陸番黎先

我都差唔多要走人, 今日都唔得閒回post  只係加左分, 星期五番黎先再回post

中級會員

QQ30

謝謝 P 兄, 直接了當的 大車 及 指插 報告.

咁多 c hing 上金來閣... 洗唔洗好似機場等人咁樣, 掛個人名牌出來, 自我介紹呀, 哈哈

2萬

元老

Medal No.9medal_cc1medal_cc3e21medal19dinga15QQ5localbooktravel

QQ
原帖由 phastasm 於 2011-1-20 06:55 發表

你中左bobo  
原因其實開始時已見到bobo在地鐵站附近出現,我在後面看時心想咦是那位美女來呢都幾靚女下
誰知行行下方向路線完全一樣 下原來是金來閣的囡囡來不是....這樣靚的囡囡:148 ...

BOBO初撮人妻FEEL,有大車牌,技術就差D,玩FEEL應該幾好,P兄咁靚仔,咪試吓約佢放工直落囉