香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 落马洲地铁
打印 上一主題 下一主題

[太子信箱] 2012-2013年

關閉 [複製鏈接]

8萬

8萬

金牌元老

如果聽日有時間, 我再上嚟探你地啦~
t-shiper 發表於 2012-7-3 18:11

OK~~~聽日見哦!謝謝您

初級會員

Jackie.     Angle幾點得閒?

初級會員

大家好
今日點心名單有
依家系公司恭候大家的有:

Jackie《新囡,幼幼,高挑,走肥,白凈,極度新鮮,初入 ...
太子 發表於 2012-7-3 16:29

冬姐、琴日個anna呢、仲會唔會返呀

初級會員

冬冬姐,我嘅e玲幾時翻?

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

見到太子有新囡, 食完後, 忍唔住都要簡單形容一下, 希望各CHING不要錯過

ANGEL尋日試完, 今日就試埋JACKIE, 2個各自有優點長處

ANGEL就高挑一D, 有162CM左右高, 身型FIT, 樣OK, 夠後生, 皮膚滑而有彈性, 最重要下面夠窄, 同埋初時可能較緊張, 要花點心機去撻著

JACKIE樣OK, 唔錯, 開朗活潑型, 入到房已好玩得, 最重要係一對竹筍波, 仲要PINK LIN, 一樣皮膚滑而有彈性, 床上反應夠自然

2個共通點係夠晒後生, 同埋初做, 岩晒玩FEEL, 如果重點要求服務就可以另選其他目標, 但鐘意玩FEEL就2個都岩, 2個都值得試, 而我個人口味就JACKIE岩我, 亦都有人試完後覺得ANGEL岩口味, 所以個人口味唔同, 最好2個都試晒, 或者邊個得閒就試邊個先

由於2個都新做,以我經驗真係唔知會唔會做得長, 所以我都忍唔住, 2個都食左先講, 因如果錯過左, 可能之後唔習慣, 唔再返工, 到時就冇機會食, 所以各CHING要食就快手了

評分

查看全部評分

高級會員

Medal No.133-vo1

見到太子有新囡, 食完後, 忍唔住都要簡單形容一下, 希望各CHING不要錯過

ANGEL尋日試完, 今日就試埋JACKIE ...
kelvincyl 發表於 2012-7-3 22:06

K兄連續兩日做試鐘男

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

K兄連續兩日做試鐘男
harchai 發表於 2012-7-3 22:31

因如果見到唔食, 之後真係唔知有冇機會食, 所以都係唔理, 食左先講

2個都應該岩你口味, 而家咁多目標, 就要快手去出動了

8萬

8萬

金牌元老

今晚系公司恭候大家的有:

安倩《細粒,眼大大,強勁招呼》
小S《細粒,走肥,靚妹FEEL,某D角度似阿SA》
珊珊《高挑,斯文,有臺型,好招呼》
蜜糖《《巨乳,人妻FEEL,細粒,好招呼》
園園《新做,架生新凈,走肥》
JOJO《人妻FEEL,白凈,身材FIT,好招呼》
BOBO《斯文,白凈,大波,細粒走肥,好招呼》
小云《陀地,Model身材,走肥》

一陣再更新

早餐及宵夜時段早上十時至下午一時前,凌晨兩點到凌晨六點收費為$390
其他時段下午一時到凌晨兩點前收費為$460 , 加半鐘 $240,全日雙飛優惠價$760
公司電話: 2368 8616 , Wechat lD Taichi2368

太子指壓信箱 - 可按這裡
太子指壓相冊 - 可按這裡
太子指壓報告 - 可按這裡

初級會員

回復 2075# kelvincyl

thanks for report!! very useful... .but may still try both hahahaa

1萬

元老

回復  kelvincyl

thanks for report!! very useful... .but may still try both hahahaa
jmyy 發表於 2012-7-3 23:18

如果有機會最好2個都試晒, 試完就知道邊一個會岩自己口味多一d,

以咁既質素, 可以講係去太子必試既心水