香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 發仔
打印 上一主題 下一主題

[金來閣信箱] 2014 ~ 2017 年

關閉 [複製鏈接]

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

咁未新年前都可能冇機會食到~~~~ >
四哥 發表於 2014-1-21 16:40
你好四哥,新年前一定得啦!嘻嘻...

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

安琪明天會返嗎?
Sexmanyin 發表於 2014-1-21 17:22
你好,安琪返part-time,逢星期二返工,多謝支持!

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

hi~大家好
而家系公司恭候大家的甜品有

小敏新囡<靚女,大波白淨,骨技一流>
新女安琪<純陀地,22歲靚妹美少女,初做>
小菲兒 《聽話大波美少女,細細粒,絕對返食之選.》
思敏新囡<高挑,大波,白淨,后生,斯文,>
新女木子《星級電眼可人兒,後生有身材,白淨走肥》
GiGi新囡<高挑白凈,後生靚女,听話听教>
新女柔柔<靚女,白淨,身材索,狂野開心果>
啦娜新囡《高挑白淨,sex人妻,强勁招呼》
新囡翠怡《高挑白淨,sex人妻,强勁招呼,舒筋活絡》

Milk《後生靚女,白淨大波,一流招呼》
Amy《大波白淨,被譽為一級強姦犯,強勁招呼,一世難忘》
美寶《1米7 model身材,強勁招呼,一試難忘》

一陣更新!歡迎各位貴賓大駕光臨!多謝支持!
查詢及預約請至電<2391~9122>
特价時段早上9點至晚上21點(水床490)正价460(水床560)

金來閣指壓信箱 - 可按這裡
金來閣指壓相冊 - 可按這裡
金來閣指壓報告 - 可按這裡

初級會員

今日是我第一次去金來閣,亦係第一次投訴金來閣。
我想投訴囡囡沒有提供正常,充足的服務。

請問我應該直接在這個帖子投訴,
還是要另外開一個新帖子?
還是...要透過什麼途徑投訴?

正常服務:
50分鐘,不限Q
沒有錯吧?

我現在的遭遇:
已預約囡囡15:45,本人15:40急忙到達

鍾房表示囡囡有事遲到,要廷遲25分鐘
鍾房表示已於148POST消息,但本人沒有留意到這個消息,
正常不是應該電話通知嗎? (我是電話預約的)
但既然鍾房都有解釋,我都還可以接受,15:45+25分鐘應該是16:10吧

我一直等,等到16:10還是不見人,到了16:15也未到,直到16:20忍不住了,
開一開門向外看...見到有新客人,再看一看,囡囡才到達

跟住除衫…沖涼…我提出係浴室先做一Q,囡囡表示:”只做一Q,出到去一次過做吧”。
我心唸:”我是客人,還是你是客人?”,唯有安慰下自己:”吹下水,揼下骨都無所謂啦,一次半次”。
跟住做野係幾好既…做完一Q,入去沖完身…再出來,我岩岩先抺完身唸住坐一坐先啦,
囡囡大聲話:”著衫啦,做完啦”。我O哂咀…心唸:”唔係啊,是愚人節嗎?”,出房睇一睇時間14:48,超激氣。

落去比錢,跟住同鍾房講返件事…鍾房細細聲又望下後面,好似好驚果囡囡咁,同我講:”唔好意思,請遷就下”。
我把火都來…而家係我錯?要你細細聲咁道歉?而家客人係我定囡囡?定係囡囡重要過客人?
一句"細細聲"的唔好意思就解決左件事? 仲要我遷就果囡囡,而家我係要比錢架,唔係我收錢!!!

初級會員

我星期日上去也有同樣情況,未夠鐘做了一Q囡囡就換衫要走,相信跟師兄一樣同一個囡囡

初級會員

我星期日上去也有同樣情況,未夠鐘做了一Q囡囡就換衫要走,相信跟師兄一樣同一個囡囡 ...
redcard2005 發表於 2014-1-21 18:52

師兄...你早D講出來...
我咪唔駛中招...
而家一齊聲討啦!!!

初級會員

點解唔講係邊個囡囡!

初級會員

點解唔講係邊個囡囡!
bookerhim 發表於 2014-1-21 19:08

因為未收到回應,未確認是否於這里投訴。
如你想知,可PM你先

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

今日是我第一次去金來閣,亦係第一次投訴金來閣。
我想投訴囡囡沒有提供正常,充足的服務。

請問我應該直 ...
koei3135 發表於 2014-1-21 18:39
你好,事情我地了解過,你今日系試小菲兒,以己往客人反應,小菲兒之服务尚算不錯,可能今次系過別事件,請見諒!

初級會員

你好,事情我地了解過,你今日系試小菲兒,以己往客人反應,小菲兒之服务尚算不錯,可能今次系過別事件,請見諒! ...
金來閣 發表於 2014-1-21 19:28

你真的已經瞭解過了嗎?

"以己往客人反應,小菲兒之服务尚算不錯"
這跟我有關係嗎? 我不是那些客人,我沒有那些服務。
那些客人是接近50分鐘完成服務吧?
還是,那些客人是自已提出提早完成服務?
你的服務定義是什麼? 是時間? 還是只是服務內容?

"可能今次系過別事件,請見諒!"
就在我提出投訴後,短短13分鐘就已經有師兄表示遇到同樣情況,
而且,你如何證明沒有其他人遇到同樣情況?
根據前文的投訴內容"鍾房細細聲又望下後面,好似好驚果囡囡咁",
鍾房的行為,亦令我產生懷疑...我並不是第一個受害者
退一步來說,就算真的是個別事件,那又如何? 一句"請見諒!",就已經完事了?
"請見諒"? 我說:"我沒帶錢,請見諒,這次就算了?" 這樣可以嗎?