香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: KUEN819
打印 上一主題 下一主題

[鳳城信箱] 2012-2013年

關閉 [複製鏈接]

初級會員

可兒,明天番工嗎?

高級會員

g3ko1

可兒,明天番工嗎?
ss1111 發表於 2012-1-9 13:37

不好意思,,,,,
她病啦,,,,,,,,
早餐9點半特價$340
2月16日起中午12點後$410
歡迎打26260933詢問

高級會員

g3ko1

現在女女有;
LILY,DIDI,QQ,MAY,
雪兒,文文,思琪,東東,小美,海琪,
安琪,小燕子,敏兒,樂兒,彤彤,
早餐9點半特價$340

中級會員

今早打電話俾Bobo姐, 問海琪今日返唔返, 答覆係海琪放假 , 再問有邊個後生囡囡返左, 答案係"D囡輪牌, 上嚟睇左先講".
得到咁答案當然敗興而回,  結果轉戰返去主場甜品屋,   而家見到名單話海琪返左工, 所以寫出嚟噴下口水.
囡囡有時返唔返工,有變數唔出其,呢點可以理解,  但若果Bobo姐唔鐘意人電話查詢, 大可以連電話同網頁都delete左去.
獨行煙花戲人間  雙飛柔鄉仿神遊

高級會員

g3ko1

今早打電話俾Bobo姐, 問海琪今日返唔返, 答覆係海琪放假  , 再問有邊個後生囡囡返左, 答案係"D ...
sap911 發表於 2012-1-9 13:57

不好意思,,,
我肯定是聽錯啦,我聽到的是嘉琪【後生】,不是海琪【成熟】,
還有就是我們公司為了公平,不可以介紹女女給客人,除非做完可以開名字給客人。
早餐9點半特價$340

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

初級會員

Bobo姐,唔知今日大波的話有咩好介紹呢??
最好大波後生啦,謝謝
說太多不如沉默,想太多我會難過
世事豈能盡如人意,但求無愧於心

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

g3ko1

Bobo姐,唔知今日大波的話有咩好介紹呢??
最好大波後生啦,謝謝
KELVIN0318 發表於 2012-1-9 14:46

你好,,,,,,
我們公司現在有好多大波,最主要是你喜歡,,
早餐9點半特價$340