香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 落马洲地铁
打印 上一主題 下一主題

[太子信箱] 2012-2013年

關閉 [複製鏈接]

8萬

8萬

金牌元老

冬冬妹,落咁多日雨,令人想起傷感。
總要在雨天,逃避那段情緣,在痛哭的擁抱後從沒再見。 ...
四眼仔 發表於 2012-7-27 13:59

得閑上來睇睇哦,好久沒有見過您了,嘻嘻,謝謝支持~

初級會員

美琪《新囡,高挑,巨乳,后生,斯斯文文,初入行》
思琪《新囡,細粒,女人味,初做少婦FEEL》
Lisa《新囡,巨乳,女人味,夜總會出身》

唔知呢幾位新囡聽日返唔返呢 ?

8萬

8萬

金牌元老

唔知呢幾位新囡聽日返唔返呢 ?
andrey 發表於 2012-7-27 14:20

您好
思琪《新囡,細粒,女人味,初做少婦FEEL》
Lisa《新囡,巨乳,女人味,夜總會出身》

呢兩個聽日會返工,謝謝支持~

8萬

8萬

金牌元老

大家好
今日點心名單有
依家系公司恭候大家的有

Lisa《新囡,巨乳,人妻FEEL,》
小靜《細粒,白凈,身材FIT,外表斯文,內里Open》
GIGI《新囡,按摩出身,細粒走肥》
密糖《細粒,巨乳,強勁招呼》
YY《高挑,斯文,人妻FEEL,騎功了得,強勁招呼》
安兒《大波,細粒,好招呼》
珊珊《Model身材,大波,好招呼》
子琪《斯文,少婦,身材FIT,好招呼》
EE《后生,靚女,好招呼》
CC《細粒,Pat Pat夠大,腰幼,好招呼》
QQ《斯文,后生,靚女,身材FIT,好招呼》
婷婷《MISS Feel,好招呼》

一陣再更新
早餐及宵夜時段早上十時至下午一時前,凌晨兩點到凌晨六點收費為$390
其他時段下午一時到凌晨兩點前收費為$460 , 加半鐘 $240,全日雙飛優惠價$760
公司電話: 2368 8616 , Wechat lD Taichi2368

太子指壓信箱 - 可按這裡
太子指壓相冊 - 可按這裡
太子指壓報告 - 可按這裡

初級會員

聽朝小S、co co,Anna、西利妹返唔返呀?

8萬

8萬

金牌元老

聽朝小S、co co,Anna、西利妹返唔返呀?
Water2011 發表於 2012-7-27 14:58

您好
抱歉,暫時未知~~如果她們返工,聽日第一時間公布~謝謝支持~

初級會員

Lisa,蜜糖邊個大波d?

初級會員

想問QQ 得閒嗎?

8萬

8萬

金牌元老

Lisa,蜜糖邊個大波d?
fama2 發表於 2012-7-27 15:48

您好
兩個都差不多大~~蜜糖細粒D,Lisa就高少少~謝謝支持,得閑上來睇睇哦

8萬

8萬

金牌元老

想問QQ 得閒嗎?
murphyw 發表於 2012-7-27 15:55

您好
QQ依家得閑要留定俾你嗎?或至電2368 8616查詢,謝謝支持~