香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 落马洲地铁
打印 上一主題 下一主題

[太子信箱] 2012-2013年

關閉 [複製鏈接]

初級會員

您好
Linda  30歲到,識講廣東話,眼大大,任做,口爆暫時仲未習慣,因為她新做,抱歉
三面鏡有,d房沒有 ...
太子 發表於 2012-8-2 10:31

請問Linda大波嗎?是否白淨?樣貌方面樓主會俾幾多分?佢通常係返幾點?

其實我俾1200可唔可以3小時慢慢玩呢?因為我一向唔係好鍾意咁趕.............

8萬

8萬

金牌元老

回復  太子

兩個妳推介誰? 信妳!!!
PrinceFrog 發表於 2012-8-2 13:44

您好
WIN《開心果,豪放,強勁招呼,后生,高挑》
Linda《身材索,大波,視覺享受,生手D》

如我推介,我會推介WIN~~嘻嘻,甘你想留定邊個呢?

初級會員

又要威又要帶頭盔!

8萬

8萬

金牌元老

請問Linda大波嗎?是否白淨?樣貌方面樓主會俾幾多分?佢通常係返幾點?

其實我俾1200可唔可以3小時慢 ...
honey~honey 發表於 2012-8-2 13:51

您好
3個鐘X370=1110
樣貌方面好難講,抱歉,因為各花入各眼,呢D你要上來選擇先
她通常返早班,早上,10:30至晚上8點
謝謝支持!得閑常來哦

8萬

8萬

金牌元老

大家好
今日點心名單有
依家系公司恭候大家的有

Anna《靚妹,清純,高挑,女友FEEL,》
Angel《靚妹,文靜,清純,高挑,初戀女友FEEL,》
Linda《身材FIT,女人味,視覺享受,有招呼》
Apple《斯文,后生,清純,招呼好,走肥,身材FIT》
YY《高挑,人妻FEEL,強勁招呼》
WIN《后生,高挑,開心果,豪放,強勁招呼》
GIGI《細粒,按摩出身,走肥》
EE《后生,嘴型似舒琪,有招呼》
蜜糖《巨乳,細粒,強勁招呼,人妻FEEL》
CC《細粒,腰幼,Pat Pat夠大,好招呼》
子琪《少婦FEEL,走肥,身材FIT,好招呼》

一陣再更新
早餐及宵夜時段早上十時至下午一時前,凌晨兩點到凌晨六點收費為$390
其他時段下午一時到凌晨兩點前收費為$460 , 加半鐘 $240,全日雙飛優惠價$760
公司電話: 2368 8616 , Wechat lD Taichi2368

太子指壓信箱 - 可按這裡
太子指壓相冊 - 可按這裡
太子指壓報告 - 可按這裡

初級會員

回復 3402# 太子

信妳 WIN WIN WIN !!!

初級會員

您好
3個鐘X370=1110
樣貌方面好難講,抱歉,因為各花入各眼,呢D你要上來選擇先
她通常返早班,早上,10 ...
太子 發表於 2012-8-2 13:58

因為我唔知你地370係幾耐,所以問下囉,但係佢個樣重唔重撈味果d?其實上黎睇左如果唔岩有冇問題?

另外我想問,如果岩既話,我book佢夜晚8:00後既其實得唔得?

另外想問有咩年齡唔過32(盡量侯生),白淨大波,樣可食用既介紹吓?

8萬

8萬

金牌元老

回復  太子

信妳 WIN WIN WIN !!!
PrinceFrog 發表於 2012-8-2 14:03

您好
6:30見,謝謝支持~~嘻嘻

8萬

8萬

金牌元老

因為我唔知你地370係幾耐,所以問下囉,但係佢個樣重唔重撈味果d?其實上黎睇左如果唔岩有冇問題?

另外我 ...
honey~honey 發表於 2012-8-2 14:06

您好
45分鐘370
如果BOOK唔岩,可換另一個
8點她要收工,抱歉 ~
相頭,女人味,人妻FEEL,身材FIT,大波
謝謝支持~今日點心多,或得閑上來睇睇先

初級會員

您好
45分鐘370
如果BOOK唔岩,可換另一個
8點她要收工,抱歉 ~
相頭,女人味,人妻FEEL,身材FIT,大波
...
太子 發表於 2012-8-2 14:15

咁係咪如果我買3個鐘就可以1110?是否足3小時?如果兩個半鐘就有人叫收檔會幾掃興........