香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 發仔
打印 上一主題 下一主題

[金來閣信箱] 2014 ~ 2017 年

關閉 [複製鏈接]

初級會員

回復 4820# W先生

顧名思義, 指壓信箱是指壓場鐘房報導餐單, 解答問題及讓網友網上booking之用.

囡囡第一身在信箱內回應, 其實會衍生好多問題, 例如有可能同鐘房報導既時間有出入, 令客人無所適從.
又或會引起爭拗......等等!

有個折衷既辦法..... 板主在"風花雪月" 開條 "佳麗信箱" 既主題, 有興趣既姐姐/妹妹可在裡面回應大家既答問. 咁就名正言順啦.

初級會員

回復 4823# 紅柴

我都同意師兄你的建議,因為我都中意同d囡囡有互動,唔洗要見到面先可以say個hi咁困難,希望版主可以考慮一下。

初級會員

回復 4820# W先生
W先生,你好,我出名單和解答都唔得咩?
那你的意思是,公司唔出來解答,給人踩公司說十問九唔答,這樣就算好了嗎?還有公司名單出得唔清楚,,我只想将名單出清楚d這樣都有錯嗎?還是我沒給你廣告費就不能自已出名單?
還有,w先生,你這樣是種低毁我!

初級會員

請給我回覆,唔該w先生!

初級會員

回復  W先生
那你的意思是,公司唔出來解答,給人踩公司說十問九 ...
來仔陳少爺 發表於 2014-5-28 13:20

這是妳公司的問題, 妳咪同妳公司反應囉, 係妳自己本人既咪開條題, 例如叫嵐嵐與你, 同妳的粉絲傾計囉, 我地想睇最新名單, 依家要搵好幾頁先睇到.....  呢個應該同廣告費冇關, FORUM有規則, 就唔該FOLLOW一下!!!

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

新女小紅<大波 腰幼 眼大大 靚女>
新女叮噹<超巨乳 腰幼 白淨 招呼一流>
思敏新囡<高挑,大波,白淨,后生,斯文,>
jojo新囡<白淨大波,有相头,好招呼,听話听教>
APPLE新囡<白淨高挑,星及美女,勿失良機
嵐嵐新囡《過場紅牌, 白淨大波, 身材fit, 強勁招呼
卡文《有台型,相頭美女,白淨高挑,切勿走寶》
新囡多多<細粒走肥,白淨大波,有相頭
豆豆新囡<白淨靚女,可
新女美娜 <白淨大波,有相頭>
Milk《靚女白淨,天然大波,新一代招呼王皇
kk《竹筍大波,雪白皮膚,完美身型,柔情似水
梦兒新囡<細粒大波,重量級,有相头,簫功一流
特价時段早上9點至晚上21點(水床490)正价460(水床560)

金來閣指壓信箱 - 可按這裡
金來閣指壓相冊 - 可按這裡
金來閣指壓報告 - 可按這裡

初級會員

新女小紅
新女叮噹
思敏新囡
jojo新囡
APPLE新囡
金來閣 發表於 2014-5-28 13:46

健哥, GIGI呢??

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

回復 4829# 唔好問我
GIGI 例假休息
如她回來請留意公佈

3萬

4萬

高級元老

Medal No.5Medal No.6medal_cc1e14e21kkk

回復  W先生
那你的意思是,公司唔出來解答,給人踩公司說十問九 ...
來仔陳少爺 發表於 2014-5-28 13:20

鐘房信任你可以代佢出名單   你咪用佢個UID出lor, 咁就唔會混亂la

初級會員

正式響金來閣的老闆說聲sorry,首先我要講的事,事關於工作方面的事,我只是建议鐘房出名單要一致,每天要一樣,還有我只想将我們返工的時間表要求鐘房列明清楚,但是我不可能每次都響鐘房說要出名單,我怕煩到鐘房,只好自然親自出名單,這不是 宣傳,只是想給個客户清楚明白明單上的女女幾時返工幾時收工,還有,只想鐘房要回答客人問體,如果鐘房連這個工作都做不來,試問我如何服從,錢不是萬能的,工作做不好,在他工作名下會很火的,實在難忍。但是鐘房是我們的頂頭上司,我得要尊敬他,但不能時時刻刻的跟他说,唔該你出名單唔該你要每天名單一致,w先生,你要好好想想,我能每天這樣提醒他嗎?我不能呀,因為他是我的上司呀,我能每天的這樣跟他讨论工作嗎?我也煩,他也會覺得煩,所以我才逼得沒辦法,才會想出這樣一招,自己親自做,客人問什麽,我就答什麽,将自己的名單清晰的告知客人,我何時返工何時收工,所以我在没辦法的之前,我就考虑過,求他人不如靠自己。
也許我們鐘房對電腦不熟,所以名單出得不清晰和不整齐,w先生你看看金帝苑的名單是如何出的,多麽整齐,多麽清晰,難道我們金來閣就做不來嗎?這有多困難呀?如果做不來,沒關系,我求我朋友代劳