香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
樓主: 發仔
打印 上一主題 下一主題

[金來閣信箱] 2014 ~ 2017 年

關閉 [複製鏈接]

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

回復 4852# Sexmanyin
係佢係咁講

初級會員

W先生你好,無需再讨论啦,还是你說得比较好到此為止!
唔好問我,是可能有严重的病,我勸你快點去醫病,想保护自己就請表明身份,别在網上做小人,你严重傷害了男人的尊严,你也配做人?我實在想不通。

初級會員

咁嵐嵐係咪唔做啦...???
Sexmanyin 發表於 2014-5-28 16:17

應該係啦, 攪到咁大........

健哥仔, 係唔係冇呀???

初級會員

回復 4852# Sexmanyin
這位親愛的老闆你好,我辞职了,有緣再見,謝謝你的支持。

初級會員

W先生你好,無需再讨论啦,还是你說得比较好到此為止!
唔好問我,是可能有严重的病,我勸你快點去醫病,想 ...
來仔陳少爺 發表於 2014-5-28 16:23

真係低低地的......

初級會員

回復 4857# 唔好問我 你的病很严重你去醫病吧,請你别在網上搞事,你的素質严重欠缺,可能你是有病而引起的,我是關心你,你敢快去醫病吧!

初級會員

回復  唔好問我 你的病很严重你去醫病吧,請你别在網上搞事,你的素質严重欠缺,可能你是有病而引起的,我 ...
來仔陳少爺 發表於 2014-5-28 16:33

賊喊捉賊, 搞事果個係我咩??? 諗清楚先啦, 不過都要恭喜你唔使再做呢行.....

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

回復 4855# 唔好問我
係冇

初級會員

回復 4859# 唔好問我
我离辞职了,讓你多接客,不過你的病還没好,我勸你醫好病了再去接客。背后小人,不能見光的,見光你會馬上死,因為你老呀哈哈,还有你这麽老了我勸你先去整容,把你脸上的皮拉平了,你再去接客,不然會吓死客人的。還有你的病要感赶紧醫不然你到時有了錢,也醫不好你的病我當你是朋友我才這樣勸你的。

5萬

4萬

高級元老

01-medal_di

新女小紅<大波 腰幼 眼大大 靚女>
新女叮噹<超巨乳 腰幼 白淨 招呼一流>
jojo新囡<白淨大波,有相头,好招呼,听話听教>
APPLE新囡<白淨高挑,星及美女,勿失良機
新囡多多<細粒走肥,白淨大波,有相頭
卡文《有台型,相頭美女,白淨高挑,切勿走寶》
新囡多多<細粒走肥,白淨大波,有相頭
豆豆新囡<白淨靚女,可
Milk《靚女白淨,天然大波,新一代招呼王皇
梦兒新囡<細粒大波,重量級,有相头,簫功一流
特价時段早上9點至晚上21點(水床490)正价460(水床560)

金來閣指壓信箱 - 可按這裡
金來閣指壓相冊 - 可按這裡
金來閣指壓報告 - 可按這裡