香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2686|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

鄰家人妻Feel 德仁樓第6期 Joey

初級會員

各位Ching,小弟第一次寫報告,請多多鼓勵!
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\MH2P\Joe009
在148中看見Joey的廣告,被龍兄鳳弟的簡評吸引著我的眼球!
『絕對正宗陀地, 碗型靚波, 性格爽朗, 雪白肌膚, 修長美腿, 好傾好玩好砌, 仲好有女朋友 feel 添!!』
所以上去一試!

囡囡: Joey
樣貌: 4/5 (陀地,30+-)
身材: 4/5 (身材均稱,肌膚雪白,美腿修長)
技術: 4/5 (簫后技術,騎功一流 )
態度: 5/5 (笑容滿面,唔摧鐘,事後我仲傾完一輪計先走)

按148中看見Joey的廣告地址,按鐘仔。

純港口音(正宗陀地)開價$350,相頭OK入閘!

沖涼仔細, 前後都洗,仲邊沖邊傾計。

沖完涼上床,先由我Line頭慢慢舔; 之後春袋慢慢啜,輪流咁啜我兩粒荔枝,攪到細佬超硬;繼而上套吹簫,好有心機,舌頭好似裝了摩打,尤其是唅住龜頭左右撥弄個下,令細佬勁硬!忍唔住要輕輕開佢,免得走火!

之後先來個女上男下,當佢捉住細佬較位時,我又伸手摸佢細妹,無KY,真水!我鐘意!當我伸出搓波龍爪手時,佢反而捉住我隻摸佢個波,仲話太敏感唔準搓乳頭,咁都得!?繼而主動和我十指緊扣,用細妹反覆來磨我,顯出其一流的騎功!令我有爆漿的沖動!

唯有反身推車,由自己掌握主動權和節奏!邊做邊掛住佢講個句『太敏感唔準搓乳頭』,我當然唔聽佢話,趁著反身推車,乳頭照搓,佢真係全身打冷震及大反應,叫聲甚大,叫我『唔好』搓乳頭,要『停』手啦!攪我都唔好意思繼續!最後男上女下強攻,下下深插,插到佢提腿弓腰,來迎合細佬沖刺, 最後幾下直達子宮,佢話頂唔住,唔好咁入!又我何嘗頂得佢個子宮住,繼而攬實佢爆漿出貨!

當射完精後,雙手撐床,四眼對望,望著佢滿足的微笑,真的好有女友Feel!之後先來個事後煙,我一支佢又一支,攬住傾多陣先再沖涼。最後交底家用走人。

初級會員

各位ching,新手點樣用超連結和放相!請多多指教!

初級會員

勁波sir 發表於 2012-3-23 18:47

係丫,我都想知

初級會員

very good ching and thxxx
勁波sir 發表於 2012-3-23 18:47

用高级模式
各位Ching,小弟第一次寫報告,請多多鼓勵!

在148中看見Joey的廣告,被龍兄鳳弟的簡評吸引著我的眼球!
...
勁波sir 發表於 2012-3-23 18:44

呢件陀地. 皮膚好白架

初級會員

神秘人Ching,聽你咁講,你好似上個呢條女,講真一句,返啅指數9.9!直情係我杯茶!

初級會員

Go ............ Go

初級會員

回復 1# 勁波sir

求JOEY網上聯系方式,我想錄像過程,要詢價喲~感恩~