香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 7017|回復: 40
打印 上一主題 下一主題

賽後報告

初級會員

今日去左搵元朗子天椒,身材都唔錯,樣就...都OK既,但係支砲頂唔順,於是照入閘。入到去都係循例沖涼後上床,但佢同我玩制服,先幫我戴套吹,但好奇怪,佢唔用我個套,反而用佢D套,跟住黎個女上,D叫聲真係冇得頂,仲要對車頭燈同時向上向下郁 。最後男上,嘩!真係要爆LA, 掂哂...最後沖涼走人。但有個問題想問﹕

1. 點解囡囡要用自己既套吹既? (佢話因為我個"杜記"既套好油WOR,佢個"岡記"冇咁油WOR)
2. 佢地D套穩唔穩陣GA? 會唔會係次貨而容易中招GA?
3. 我今晚去左利記附近,見到好多差佬WOR,搞到我心驚驚,今晚去開元朗既師兄有冇見到A? 如果見到係咪扮若無其事就冇事GA LA?

謝謝各位師兄既解答!

1萬

禁止發言

Medal No.1Medal No.67601-e21medal_dig6n40a13a15QQ10

1萬

2萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.9Medal No.10medal_cc176medal_dig7ko1

原帖由 推油 於 2008-5-7 10:24 發表
元朗D檔口成日換囡,想返啅都吾得,焗住試新野。

推油巴打  痲甩佬唔係 鍾愛新既咪

初級會員

幫師兄加番條link先
http://www.miss148.com/girl.php?GID=276
小弟通常失經無神衝上去搵囡, 唔會有袋袋準備, 所以都係用佢d袋,  so far無事 , 如你真係唔放心, 真正埋牙咪用你既杜記羅,
你指利記係咪利群樓呀

初級會員

原帖由 推油 於 2008-5-7 10:24 發表
元朗D檔口成日換囡,想返啅都吾得,焗住試新野。

有d檔口有媽咪睇檔, 可能有d囡囡無証或雙程証落黎, 呢d會經常轉囡

初級會員

原帖由 TMS2002 於 2008-5-7 10:51 發表

推油巴打  痲甩佬唔係 鍾愛新既咪

錯啦 , 麻甩佬係遇到好食既係會諗住食多幾次先 , 食厭先至搵件新既

初級會員

回復 4# 的帖子

OK, 我就係戴左杜記上去,佢話佢唔鍾意吹,因為好油,佢話用佢嗰度D岡記冇咁油,去到埋牙先用杜記。
係A, 利記就係利群樓。
順道感謝師兄幫手加番條LINK.

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-5-7 21:51 發表
幫師兄加番條link先
http://www.miss148.com/girl.php?GID=276
小弟通常失經無神衝上去搵囡, 唔會有袋袋準備, 所以都係用佢d袋,  so far無事 , 如你真係唔放心, 真正埋牙咪用你既杜記羅,
你指利記 ...

早晨, 69王兄, 你拱熟YL GA, 你係圍頭佬

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 SNWong 於 2008-5-7 21:59 發表

錯啦 , 麻甩佬係遇到好食既係會諗住食多幾次先 , 食厭先至搵件新既

禾咪係D拱GA麻甩佬LOR

初級會員

原帖由 baby08 於 2008-5-8 02:04 發表
OK, 我就係戴左杜記上去,佢話佢唔鍾意吹,因為好油,佢話用佢嗰度D岡記冇咁油,去到埋牙先用杜記。
係A, 利記就係利群樓。
順道感謝師兄幫手加番條LINK.

唔使客氣, 我都係順便呃多幾個posts姐
帶套吹而賴野機會真係好微, 除非穿佐個大窿都唔知姐