香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3200|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

土瓜灣 Cherry

中級會員

car

之前試過幾次上網睇相都幾靚既, 但上到去又另一回事, 試過幾次跌錢, 估唔到今次食番次好野.

囡囡好後生, 好cutie好靚女, 仲有對大大對既靚波, 好耐都無食過後生囡囡, 囡囡係泰國妹, 識少少英文, 都叫做溝通到啦, 不停讚佢又靚女, 又後生,又cute,又好身材, 佢都好開心.
不過有個唔好既地方就係佢無沖涼, 開頭佢話唔一齊沖涼都算, 點知我沖完佢都無去沖, 之後完事佢又無沖, 可能我走左佢先沖?  不過我錫佢對野既時候覺得好似咸咸地咁, 都唔知係咪上手岩岩錫完, 諗起都想嘔...

事後沖完涼我再同佢吹陣水, 又醒左5條野比佢當tips, 佢好開心, 又話我係佢第一個客, 都唔知係咪...
吹多陣水之後我都走喇, 我話遲d再搵佢, 佢又好開心.

總結: 樣靚,後生,大波,kwaii, 咁既價錢真係幾抵, 唯一就係無沖涼(其實都幾大問題), 希望下次再去佢會同我一齊沖啦.

初級會員

真人同張相有幾分相似度呢? 張相就好好,如果真人有八成相似都已經好好,不過如果冇當面沖涼就唔多好,因為好多小姐下面搽0左一大 pet KY Gel,佢地費事洗完又搽,所以唔肯沖涼。