香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3590|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

[簡報] 一個TURN著後, 會有好正感覺的鳳城玫瑰

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

今日八號風球早放工, 就去鳳城試下新囡玫瑰, 睇完報告加上收下料, 估計都岩我口味, 就一於去試下

玫瑰身型唔錯, 纖瘦有腰, 一對小波波亦岩佢身型比例, 皮膚滑, 而我覺得佢樣初時望落都OK, 入到房再認真望下, 發覺樣都唔錯, 鼻高高, 面型輪廓都唔差, 因我知道佢新做, 所以整個過程都錫住佢, 亦都花心機慢慢去TURN下佢, TURN著左後的反應, 的確比我想像中正, 明顯感覺到佢的自然反應與投入, 個種感覺亦都好難形容, 都係親身試過先明白, 另外, 佢妹妹緊窄度唔錯, 期間自然反應而形成的收音機亦係一絕,  遇到囡囡有心使出的收音機唔算難, 但要遇到自然反應的收音機, 就真係較少機會遇到

玫瑰亦都係少有能夠令我番食的囡囡之一, 我都覺得值得一試, 如果花心機慢慢TURN, 感覺會仲更加正, 相信短時間內, 我應該都會再去採摘玫瑰

評分

查看全部評分

禁止發言

高級會員

g5kkk

同新做囡囡相聚,感覺真係好正,玫瑰好似幾啱我
遇到溫柔的,我會停了下來享受

高級會員

Medal No.133-vo1

回復 1# kelvincyl
唉呀,流口水tim

初級會員

正啊! 已經有衝動上去!!

高級會員

g3ko1

谢谢你的报告,,,
好久不见,再次的风彩让我们,,,,,,,,
早餐9點半特價$340
2月16日起中午12點後$410
歡迎打26260933詢問

1萬

元老

Medal No.5medal_cc1medal_cc3medal2576e21a1a19QQ3foodLEGOlocalcartoyclubbing

嘩!難得玫瑰引到K大出報告!我都話正啦,咁襯玫瑰未太紅時,快些番食先,! ...
鳳凰 發表於 2012-7-23 20:54

我都係睇完你報告作參考先出動, 我應該都會襯暫時未太紅時, 再番食,  如果唔係, 到時我又要排隊先食到

1萬

元老

同新做囡囡相聚,感覺真係好正,玫瑰好似幾啱我
59394 發表於 2012-7-23 21:10

版主咁識錫住囡囡, 加上識turn囡囡, 應該都會岩你

1萬

元老

回復  kelvincyl
唉呀,流口水tim
harchai 發表於 2012-7-23 22:20

咁快細佬已經流口水

1萬

元老

正啊! 已經有衝動上去!!
堅揪 發表於 2012-7-23 22:30

我試完都覺得正, 我都有衝動上去番食多一次