香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 2133|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

X左我的臭寸大嫂 (續3)

初級會員

我開始挺起屁股將肉棒在屎眼內抽送,由於處女地實在緊湊,阻力非常大,每一下都要我出盡力去推進。大嫂只有不停用微弱的聲音叫:『唔好……哇…唔…好…哇……唔好…痛…痛痛…啊……哎…痛…爆啊……衰人…衰…人…衰……衰人…唔好……停…啊…唔好…停………』

我碌野好辛苦咁堅持住,因為大嫂屎眼的強大壓迫感帶來的性刺激實在前所未試,再加上見到條臭西比我玩到,人唔似人鬼唔似鬼,果種滿足感………爽……

大嫂比我插屎眼插左十分鐘左右,開始適應啦……自己識得腳撐撐,將屎眼上下套住我碌野,我對手唔駛顧住捉住大嫂條纖腰,自然又要搵野搾啦!我雙手伸前包住佢對奶,不停打圈搾掐對大奶……大嫂撐得越黎越快,碌撚在屎眼上薄薄幼嫩的皮膚上不停強烈的磨擦,大嫂開始享受呢種不倫的變態淫辱……我用手捽佢粒敏感的陰蒂,又用無恥夾下流的凌辱說話去玩佢:『臭雞……妳睇下自己幾賤!送上門比叔仔 X……扑野都算啦……仲學人舐埋屎眼!』
大嫂已經進入瘋狂被虐的狀態,竟然好陶醉咁應道:『哎……係啊…我係臭雞…好姣好賤……啊……送上門被老公個細佬 X ……好勁…啊…鍾意哇……』
      我一邊發狂插大嫂屎眼一邊問:『啊…臭雞…之前屎眼有冇比其他男人插過…哇…係咪我幫妳破處?』
      『哎…啊…冇…冇啊…小雲…小雲第一次…比男人插…插屎眼…哎……衰…衰人…子健老公…破處呀!』
       『頭先又話痛……而家仲痛唔痛…哎…仲…痛唔撚痛?哈哈哈………』我像魔鬼一樣奸笑
       『哎…啊…唔痛…小…小雲……唔痛啊……大力 …大力d…丫………舒服……老公……插爆…插爆我啊…哇………唔…唔好…停…唔好停…唔好停…唔…唔好停哇……哎…………』

我同大嫂呢一對新合拍的性伴侶,真係天作之合,我夠賤,佢夠淫,我碌野夠勁,佢個 Body又正……兩個性慾澎湃的魔鬼,在強烈粗暴的交媾下,性器無恥浪蕩的磨擦20分鐘後,雙方的肉體和靈魂已經被肉慾支配,我鼓起全身氣力將肉棒連續捅擢大嫂的屁眼,龜頭猛烈衝擊下,大嫂再一次被我強勁的衝刺所征服,雙手像老鷹的利爪一樣,掐刮在我大腿上並嚎叫著:『哎………………啊…………』

肉棒被壓迫磨擦傳來摧心裂肺的刺激,大腿被抓刮得越狠,令我感受到大嫂完全被肉慾征服後的絕望,我腦內如被大貨櫃車橫衝直撞,眼前萬彩繽紛鋪蓋著大嫂完美的肉體,呢一刻我活脫變成野獸……魔鬼!魔鬼都忍唔住……嘩………我全身爆發出驚人力量,肉棒一口氣捅入大嫂的屎眼數十下,呵………一切完結啦………由火焰地獄昇上耀目的晴空……精液勁射在大嫂的屁眼深深處……源源不絕的噴出,緊湊的屁眼根本冇辦法容納到大泡大泡洶湧而出的熱精,在肉棒邊緣壓迫出屁眼外面……我抖著大氣,從後細心欣賞呢一幕無恥淫邪的畫面………大嫂放鬆挨後身體,倚在我胸前,捉住我對手去擠掐佢傷痕累累的大奶………

由我姦左條寸西大嫂第一日開始,我知道至少仲有幾個月可以享受佢完美的肉體,同埋繼續屈辱佢。因為我大佬子明要半年後先有機會係大陸放監,始終子明係我親生大佬,即使佢同大嫂以前點樣寸、對我有幾衰,大嫂送比我玩番半年,相信佢以後對住我呢個叔仔都唔敢再扮野或者寸我。

2萬

2萬

元老

78n43a17a21

屌爆佢啦