香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6935|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

一個不太自願的SSP熟女包交

初級會員

呢個包交,唔係想推介什么,都唔係話邉個邉個服務了得,只是想講下小弟的心情嗟。
一望覺得長編大論的~可以唔睇了~上一頁吧!

早前比某ching引到我想試試學佢的玩法,於是襯有時間岀發,地点SSP 福頭街~目標大波熟女~好像我上一文章所講,打晒格睇唔到様,但点都懐住個様唔差掛的心態去到目標一地点,顶~~~有人~反左牌~~無理由on99企响度等架~~好~去目標二&三~因为兩個都是同一座樓~所以遠小小就遠小小啦,但都要行成五六分鐘~上到去目標二的門口望望,一來又係反左牌,二來門口相都唔係我想找的~算~放棄,去隔離目標三,望下門口d相,吾~~係佢哪,按鐘~一望個様,唉~即刻無晒性趣~但都傾兩句問下价之類咁,顺便望多兩眼,希望會令小yoo有翻性趣哪,但都唔係好得,算哪講聲唔好意思睇睇先,走人!
(題外話:我揾的,都係要大大對的才好^_^~但唔知係影相d人工夫得還是後期製作利害,睇相就好正咁,上到去睇真身總係差d咁。)
行到好q熱,諗住行多次目標一,如果都未得就算,横掂都行到肚餓了! 上到去~A~可按鐘啊,都好~一望~~~唉!又係差咁遠架~但真係好熱,算啦,當入去沖個涼都好丫,再问问我的要求,佢又話得,之後入閘~
講真,様~真係唔多得,唯有將視線向下望,望住對大奶囉~~奶是大,的也大大粒,但係比起睇相都係有差距,dum 到指向地咁,同佢講~不如着翻相中那套衫,佢又ok~
之後過程同要求都係個d啦!  但可能真係個様唔多得,不太自願~所以戰鬦時間比平常快~可以叫草草了事~ 沖身之後吹多陣就走人/食飯。

今次行動~~有小弟未試過的~做到~所以唔算係跌錢報告~
                     女~~算有求必應了~~
                     唔好要求咁多了~様唔得~身材唔得~服務唔得,預左~可能會好d.
多謝收看~~各位包含包含^o^

初級會員

可能講下點玩嗎?

中級會員

呢個包交,唔係想推介什么,都唔係話邉個邉個服務了得,只是想講下小弟的心情嗟。
一望覺得長編大論的~可 ...
yooyootown 發表於 2013-9-28 12:26

去指壓場試下啦可能啱你傢

初級會員

咁又係啊, 我未去過指壓, 同161 有咩唔同???

中級會員

起碼服務有一定保証,唔啱揀到啱,囡囡服務有問題又可向埸主投訴!

初級會員

揾机會試試先~~~~

初級會員

多謝師兄分享

初級會員

我重以為係個,SSP熟女,不太自願的 包交。