香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 9314|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

广州岗顶食到温柔靓女馨美,女朋友feel,但无咩服务。

版主

01-local

QQ
琴日差唔多七点落班,海珠区翻天河区。每日系群度好多人求验证边个讨论边个得边个唔得,有个群友发左个淘金安琪葛我见身材貌似几唔错,,但系就无本人正面相片,所以无去约,只系发左葛求验证帖。今日睇左下有人话年纪稍微有D大,唔知是否真葛,如果有人写左报告,麻烦PM下我分享下如何啦。。。另外一个就系岗顶一个叫馨美葛,呢个据空间就可以见到正面相片,感觉几真下几有feel,反正翻天河,所以就直接搭地铁到岗顶站稳据。
我林400一Q应该五会假罗,以我甘耐葛经验来睇,除非系300无限次数葛,好多新人基本上都会中招啦,以为市场都系呢个便价位。。反正要么就系个人要门就系团伙姐,只要真人同服务态度掂就OK啦。。

由昌岗过来岗顶都要半个几钟,我过到来都差十几分钟接近八点啦,跟住米打电话比馨美,据话系龙口东路附近,大华酒店过去附近有个南方电网果边葛
当时经过路口边岩好有人路边卖艺唱歌,唱紧beyond果首《海阔天空》  【唔知道当时有无师兄都系路过果边听到距地唱呢,有葛请举举手啦,哈哈】

我听葛时候岩好结尾,于是继续行入过稳据所讲葛南方电网有个中国银行葛地方。。。行前几十米好快可以见到中国银行,不过南方电网要太高头先可以见到。。我再一次打电话点知打五通,以为被人呃过来,林住等几分钟唔得就走,不过据好快打翻比我。我话到左,跟住叫我行前小小睇睇有无间如家酒店,据话小区就系如家酒店果入面。。行前小小十几二十米左右啦,好快见到有个如家指示牌。电话听住据指示行到入去小区,再一次见到有个2栋葛楼挂住如家指示牌,行前D就可以见到。。话事话出边行入来感觉少远,五知道路葛肯定要10分钟甘。。如家酒店正门旁边有个阶梯上,左右两边有木瓜,好容易见到,跟住行前左边就系条囡所指示葛果栋楼啦。。去三楼,我去到二楼就见到有D门写作320几葛,当时差D就稳据间房开门。。上多一层先知道都系3开头,所以大家如果去稳D楼凤前其唔好稳按错房间,好容易被人问,个人比较怕撞到呢种麻烦。。

上到3楼好快稳到据间房,因为据已经开住们等紧我。入到们见到据着住件衫就系空间上果套性感粉色衫,中可以见到据红色内裤,见到都扯扯地。。我坐低放住背包,跟住休息一两分钟就准备开波啦。。直接比400据先。。听据声音好温柔,系我中意葛类型,望住据葛样都好有feel,化妆唔系好浓。跟住据叫我冲凉先,各自除衫入冲凉房。成间房加米冲凉都唔系好大,环境还可以,而且感觉到馨美系比较中意干净果挺人。。据身材几娇小下,波波就细D啦,可能都系岩好B啦,一眼好容易睇出来。冲凉据会问你D水要热D定系温D。。冲湿个沈之后据会先帮你洗下面,而且会连续清洗两到三次甘。。我都明白葛,上厕所要用到系要洗干净D啦,洗完之后先帮你洗米个身体。。动作比较温柔,五会好大力。。冲完之后拿毛巾帮你抹干净。。

跟住上床准备我葛床上大战,馨美叫我训住先,跟住帮我进行口交。。据口交一样都系好温柔甘,细佬边舔舔下跟住再含住你吹几下,再一次细佬边添添下又帮你含住吹,我最敏感部位就系上面果度,据帮我吹左两轮先开始有敏感反应,虽然口交技术无车陂婉儿甘侯琴,但系呢种温柔性葛我都好中意,各有各自葛方法去服侍我地吗,否则同一种方式完全一样都会无意思。。跟住据林住帮我戴套做,我话等阵叫据训低,跟住锡据波波同劲部同身体,可能据比较害怕D贱人会特登摆入去啦,坚决帮我带左套先锡。(我知道有D人素质就好差葛啦,好像我认识葛诗诗就系比D食药葛人做到穿套内射,所以对于陌生男人做,谨慎都系好理解葛)摸住据身体,据皮肤感觉都几滑下,因为都无比锡下面,怕细菌感染,所以我就直接摆入。我上据下直入式抽插,一边滴头锡据劲部一边慢速插据,据叫声好微小,所以五会觉得据叫床声假,呢个有兴趣葛可以试下就知道我所讲是否属实啦。锡完后有一边双手揸住据多波一边搞据,揸住据对波感觉到小小硬,可能据波细啦,而且比较园润坚挺果种,所以波波大力揸落去感觉都硬,我霖B波无理由有人作假葛,当时都无理会甘多又无问继续做落去,因为真假对于我来讲五系好大问题。。做几下有稍微改变锡姿势,提起据双脚抽插,抓住据两腰抽插,摸据腰部太大力会触动据,因为据怕痕。见据怕痕我又再次换姿势,呢次我系抱起据,报住据搞,我身体就稍微下少少,左手撑住身体,右手拦住据,腰部摆动抽插据,时快时慢,防止提早射出。过左好几分钟,由于据太攰,所以提出后入式(狗仔式)我系后面插左几分钟,最后中意系快速抽插中缴枪。后入插系可以插到女仔深处葛,所以后入系最容易出水,唔知各位师兄有无同我同样感受。。

冲凉加吹最后做,中间换姿势,锡据。。我林今次用左半个小时应该有葛,呢个时间还可以接受到,可能对据有feel啦,所以做得比平时耐D。一般情况下我第一次都系好快出葛,第二次先慢,今次第一次就可以有半个小时,算系进步左啦。(做完时候馨美话我好犀利,我回复系讲我最快葛时候一分钟就搞定,所以我觉得自己做呢滴睇人先会做得长久)

自己去冲左下身体,跟住就着衫。我同馨美讲做得比较攰休息几分钟再走。。馨美叫我尽快,话有个客户下面等紧。。所以我都无继续留好耐,几分钟之后穿米鞋走人,走之前我系比多50据,点讲好呢,算系比据打的车费啦。

优点:馨美样貌OK,化妆淡,年轻400呢个价位算系值得葛,性格温柔个人爱干净,女朋友feel,同据做五会觉得假

缺点:服务少D,无波推,5接受69(呢个同个人卫生有关系,所以我不勉强)

适合群众:中意靓女后生葛同时不在乎服务多与少葛可以稳馨美

做小小广告:需要服务系列女仔,推荐婉儿、涵女王、竹女王,体育西混血女可以舌吻果个600一次

推荐葛我个人只系试过婉儿,其他没试过,不过群友同大众评论好高,真实体验过葛好多,值得搞。

最后,虽然文章写的唔系太好,但系的确锡本人真实体验感受而写,如果觉得有假葛朋友请你可以五稳呢条囡,多谢!
支持我葛师兄们我会继续分享个人赛后报告。

呢两张系馨美真人相片,已经稳过葛师兄可以评论下真假。

呢张系入去小区前影葛,如家酒店指示牌出边
新浪weibo:《MC摄影狂人 》Twitter:《广佛潇洒大叔 》知乎:《一路向西男》豆瓣:《GZ资深囡食家》 扣扣:896997573 https://weibo.com/xiaosashike
weibo.com/nanshijia

初級會員

C果然猛人啊,久经沙场,半个钟,简直引死女。多谢分享。
活在当下。

版主

01-local

QQ
人生得意须尽欢!遇到自己中意葛,性欲都会强,当然会希望享受耐D自己眼前条囡。
新浪weibo:《MC摄影狂人 》Twitter:《广佛潇洒大叔 》知乎:《一路向西男》豆瓣:《GZ资深囡食家》 扣扣:896997573 https://weibo.com/xiaosashike
weibo.com/nanshijia

初級會員

C兄好野!我撑你···

版主

01-local

QQ
回復 4# casl

多谢晒,有机会一起稳食啦!

初級會員

正啊CHING,麻烦PM女女联系方法

初級會員

麻烦兄弟给个联系电话,谢谢了!

初級會員

THANKS FOR SHARING...
.