香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 11906|回復: 72
打印 上一主題 下一主題

前 日 同 呢 條 AV 熟 女 肉 搏 ............

初級會員

佢 叫 詩詩,  幾有女人味, 好風騷, 著黑色 OL  短裙套裝, 長髲, 黑絲襪, 高跟鞋, 對腳都好靚, 入房後, 我當然第一時間抱住佢, 由底摷上, 話對絲襪腳好正, 原來佢係江西人, 但講白話好正, 我就叫佢被我幫佢除衫, 除bar, 除裙, 但對絲襪唔除, 抱佢上床, 用我快速時間自己除晒所有衫, 嘩.........我條大賓州已起到七吋長了, 我又渣又摸佢對奶, 又摸西, 上套. 用JJ磨西西, 除去佢對絲襪一半, 叫佢下床, 我用狗仔式中佢, 吊到佢泊泊聲, 又叫佢上回床, 男上女下, 我用大大力插, 一邊吊, 張床的彈弓的 Jer Jer 聲,就配合了我吊佢的速度,條女真係唔錯, 無吹鐘, 配合我要求, 叫佢做什麼就做, 好好吊, 我大大力吊, 最後出左野, 比錢走人, 囡囡房間好乾淨, 報告寫完.

長沙灣道 186-188號 更新樓 2樓 186-D室 (6437-0379)

長沙灣道 186-188號 更新樓 2樓 186-D室 (6437-0379)

1萬

元老

Medal No.4Medal No.7Medal No.9e13ko1kkka7a22

維維

高級會員

Medal No.4Medal No.9dinga13a26

Report  AD

中級會員

Medal No.2Medal No.8e13a25a27

原帖由 槍手 於 2010-1-4 11:01 發表
維維

阿槍手兄,乜你咁快就認得出既 你食過好多次
淫人妻女笑呵呵 妻女俾淫又如何

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

賣廣告 呀

初級會員

http://www.hk148forum.com/viewth ... &extra=page%3D2

之前有C HING 打過報告 ... 睇落又好似玩得過 ~~ 但又怕唔對辦 ...

1萬

元老

seems have nice body ~~~~~~~~

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 槍手 於 2010-1-4 11:01 發表
維維

維維係隔離台個名好痕吖, 有位C-HING 959就推推姖0架, 個网名同你差唔多, 又係"R"槍0架, 槍手兄

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 Simon 於 2010-1-4 20:22 發表
Report  AD

你話呢, SIMON兄

1萬

2萬

9萬

版主

原帖由 Dane 於 2010-1-4 23:42 發表
賣廣告 呀

咪踼爆SIN得0架, DAN PAN CHU, 刀唔好玩GA你