香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 6928|回復: 57
打印 上一主題 下一主題

同荃灣B嫂床上大戰 (續)*******

初級會員

我對個D風騷又姣嘅女人特別感興趣, 所以荃灣B嫂就係我其中一杯茶,個日我公司黎左個新女同事,佢穿一身OL服。 特別係佢對修長美腿同絲襪, 攪到我係公司扯左好耐旗,於是我就打電話比B嫂叫佢沖定涼,著定OL裝,我收左工下午六時去搵佢。
好匆忙地我六時去到B嫂荃灣嘅門口, 一按鐘,一位長髮,性感,身穿OL服嘅B嫂就在眼前。我即時入閘關門,叫B嫂唔好出聲,任由我擺佈。
B嫂say OK。於是我解開佢件白恤衫,用力去揸佢嘅大波,一路揸一路啜,那時佢已經有D生理反應,跟住我用手摷佢下體,撕破佢著緊個條T-back,再用手指摩刷佢嘅陰核,我feel到B嫂嘅愛液已經流出,於是我即時戴套,用我的肉捧狂插B嫂嘅西,我一路諗住我公司黎嘅新女同事又一路插B嫂,真係好有強姦我女同事嘅feel,最後我撕破B嫂嘅黑色絲襪,用狗仔式就出左野,好有強姦feel, 好正 ,事後我重比多 100大元給B嫂去買番D絲襪同T-black.

如果各 c hing 都想砌B嫂, 就要去這地址: 荃灣 川龍街70-76號貴生樓唐三樓D室

中級會員

Medal No.1Medal No.3Medal No.10

又嚟!?

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

高級會員

Medal No.4Medal No.9dinga13a26

原帖由 licky 於 2010-1-20 09:44 發表
又嚟!?

免費ad, 點解唔嚟呀

1萬

2萬

9萬

版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.7Medal No.10medal_cc118e21medal_dig3kkk38xa4a12a14a20a22QQ4food18_mtoyupskigirl

原帖由 ballballlover 於 2010-1-20 12:07 發表
Too ard sell 冇乜好處架!

你唔受, D新仔受MA, BALL BAN CHU

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

好似小說

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 恐龍仔 於 2010-1-22 00:01 發表
好似小說

brother ......開題 講明下集 吖嘛

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

阿波仔 brother ....你 講咗 兩集 OL
我想問吓 咁佢 多唔多毛呀 .....有無生到落 屎忽呀
你 講吓 好唔好 ........................

高級會員

Medal No.4Medal No.9dinga13a26

原帖由 Dane 於 2010-1-22 01:36 發表
阿波仔 brother ....你 講咗 兩集 OL
我想問吓 咁佢 多唔多毛呀 .....有無生到落 屎忽呀
你 講吓 好唔好 ........................  

都冇食,點答你呀釘板主

1萬

元老

原帖由 Simon 於 2010-1-22 19:36 發表

都冇食,點答你呀釘板主

出題 果位叫 波仔 ......唔係 ball版主