香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5486|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

[報告] 太子跌銀 紫冇出野報告

初級會員

冇上太子一排,冇心水囡囡, 見紫剛上班, 睇睇師兄報告知肥妹仔一名, 但服務形容幾好, 就試一試。

囡囡入來很COOL, 心想可能慢熱, 沖涼一般程序冇問題, 上床先叫轉身, 平時囡囡問做唔做獨龍會SKIP, 今天囡囡冇問直接來, 妳肯做我又唔抗拒, 最少5分鐘, 都感覺只在外圍錫並沒有鑽。轉身錫前面, 左右胸又各最少5分鐘, 但完全只在乳頭外圍點點下, 沒有興奮感覺。

正式埋牙, 試錫咀, 手暗頂。不勉強, 轉錫面、頸、胸仍是用手暗頂, 冇得錫渣下波, 頂, 中超試得多, 肥妹都中超真係第一次見, 唯有只做活塞運動。

差不多出, 剛好響鐘, 囡囡即時推開除套, 話時間一到就唔可以再做, 一下都不能多, 唔加鐘就自己沖涼打出來。囡囡跟手就自己沖涼著衫走。自知不是靚仔, 但自問也不是醜男, 一直同囡囡都愉快完成,今次真係第一次冇出野, 此囡永不返食。

評分

查看全部評分

版主

推薦
blueq 發表於 2017-12-8 19:41
先要俾個讚糖妹肯正視問題, 再要俾個讚W先生冇做一言堂, 更要多謝幾位C兄分享親身經歷, 否則將被打壓成造 ...

只要提供自由討論空間,有無做假好快現形,多謝師兄誠實分享。
咖啡。。等一個人
回復 支持 0 反對 1

初級會員

推薦
太子Candy 發表於 2017-12-8 12:28
blueq 兄您好,我地已經將閣下的事後感如實轉告囡囡,並提醒囡囡要吸收經驗,提升服務質素及改善自己不足之 ...

先要俾個讚糖妹肯正視問題, 再要俾個讚W先生冇做一言堂, 更要多謝幾位C兄分享親身經歷, 否則將被打壓成造假。百貨應百客, 既然有C兄覺得啱食, 不妨多食幾餐, 大家開心。

中級會員

推薦
blueq 兄您好,我地已經將閣下的事後感如實轉告囡囡,並提醒囡囡要吸收經驗,提升服務質素及改善自己不足之處,希望你下次上嚟可以有個愉快的45分鐘旅程。
。。

高級會員

a10a20a29QQ3

推薦
入咗房之後,但凡有不愉快事件發生,故事都會有兩個版本
玩得唔開心,能夠有渠道反映係好事
如果個囡真係軟硬件都唔掂,好快會被自然淘汰
換個角度睇,樓主用心去寫報告都係想掃雷,希望個場同囡囡進步

初級會員

推薦
cheukyiuchow 發表於 2017-12-8 03:35
我做過亞紫幾次,覺得佢幾細心同有禮貌咪繼續揾佢,但師兄你出唔到野會唔係你自己本身都有問題,唔可以全部 ...

師兄真有心,為左幫囡囡說話即時註冊留言,你看看連版主W先生都覺得咁既服務匪夷所思。

初級會員

推薦
我做過亞紫幾次,覺得佢幾細心同有禮貌咪繼續揾佢,但師兄你出唔到野會唔係你自己本身都有問題,唔可以全部都怪落個囡囡度囉!!!

初級會員

推薦
felixfree 發表於 2017-12-7 00:23
太子跌錢双飛,圓加紫 吃了便知乜嘢叫盧海鴅試咪,

上星期六早餐時段去到太子,亞糖妹介紹圓圓,心諗即管一試,試過之後覺得囡囡都係hea做,完全令客人提唔起性趣。

版主

推薦
多謝大家發言,我會直接向鐘房反映大家嘅意見。
咖啡。。等一個人

初級會員

太子跌錢双飛,圓加紫 吃了便知乜嘢叫盧海鴅試咪,
回復 支持 反對

高級會員

多謝師兄提醒
回復 支持 反對

中級會員

要不得
回復 支持 反對

版主

好老實講,憑我多年的經驗,我唔信呢個報告,又或者報告只講了實情的一半。

"差不多出, 剛好響鐘, 囡囡即時推開除套, 話時間一到就唔可以再做, 一下都不能多, 唔加鐘就自己沖涼打出來。"

以上嘅內容,同類事情我從未見過聽過,而呢個指控亦匪夷所思,我希望網友能夠有清晰嘅思維去了解報告。

咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

初級會員

你冇見過等於冇,大家自己思考吧!
回復 支持 反對

禁止發言

回復 支持 反對

版主

blueq 發表於 2017-12-7 11:01
你冇見過等於冇,大家自己思考吧!

無問題,這裡發表的空間是自由的,我亦唔會刪帖。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

初級會員

我相信真有其事 啲態度越做越差 但佢有佢道理 響鐘就準備沖涼走 只係個客多數咁都唔會返頭
回復 支持 反對

初級會員

W先生 發表於 2017-12-7 10:51
好老實講,憑我多年的經驗,我唔信呢個報告,又或者報告只講了實情的一半。

"差不多出, 剛好響鐘, 囡囡即 ...

第二個我唔知, "紫" 我試過, 真的是這樣, 其實太子應該正視下, 因為唔係一個師兄說"紫" 呢個情況, 入屋已經說多多限制.
回復 支持 反對