香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 4327|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

反卓荃灣貴生樓B嫂(二)

初級會員

我搵個B嫂幾次, 因佢係我杯茶, 個日放左工, 我打俾佢問佢有冇開工, 佢話有, 仲問我想唔想玩激D, 佢話不如玩吓制服誘惑, 我問佢玩邊科, 佢話鹹濕醫生俏護士好唔好, 我話OK. 去到B嫂門口, 門牌反左, 我打電話俾佢, 原來佢特登反左門牌等我, 佢一開門, 佢著左一件白色護士制服, 雙峰盡露, 黑色魚網絲襪, +分性感, 入到房, 我就扮鹹濕醫生幫佢檢查胸部同陰部, 檢查左10分鐘倒, 我已經滿足左我雙手嘅慾念, 於是佢就扮俏護士幫我支陽具吹簫醫陽萎, 佢個口係我支陽具吞吞吐吐, 爽爆, 跟住我叫B嫂唔需要除制服, 我於是反開B嫂上面嘅制服, 完全露出兩個大波, 接著又除佢條T-black 內褲, 撕破佢嘅魚網絲襪, 仲舔左佢個鮮鮑一陣, 都唔錯, 跟住我就叫B嫂趴係張床上, 張開雙腿, 我就用我個大龜頭幫B嫂嘅小陰唇按摩, 按左一陣, B嫂下面終於出淫水喇, 而我亦都頂唔順. 用肉棒狂插B嫂個西, 佢亦配合猛叫:老公插喇插喇, 大力D喇, 唔好俾佢停呀 , 即時我感到我要射野, 我想抽出肉棒, 抽出肉棒後, B嫂竟然主動立刻用女上男下, 再想用佢嘅鯉魚咀, 吸盡我嘅精液, 最後我真係頂唔住, 終於射左, B嫂呢位俏姣護士真係好主動狂野, 呢次我春袋每滴精都俾左佢喇

評分

查看全部評分

高級會員

Medal No.1e14

c hing 個地址係邊, 可唔可以清楚D呀

中級會員

原帖由 九龍城主 於 2010-3-29 20:09 發表
c hing 個地址係邊, 可唔可以清楚D呀

荃灣 川龍街70-76號貴生樓唐三樓D室  或去深圳都得

初級會員

g7

原帖由 波仔 於 2010-3-29 20:05 發表
... 我就用我個大龜頭幫B嫂嘅小陰唇按摩, 按左一陣, B嫂下面終於出淫水喇, 而我亦都頂唔順. 用肉棒狂插B嫂個西, 佢亦配合猛叫:老公插喇插喇, 大力D喇, 唔好俾佢停呀 , 即時我感到我要射野, 我想抽出肉棒, 抽出肉棒後, B嫂竟然主動立刻用女上男下, 再想用佢嘅鯉魚咀, 吸盡我嘅精液, 最後我真係頂唔住, 終於射左, ...

嘩!中出B嫂呀

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

中級會員

test

thx 包膠

1萬

元老

Medal No.1Medal No.2Medal No.3Medal No.7Medal No.9medal_cc2e14medal_dig5n43

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主

Medal No.1Medal No.2Medal No.3medal_cc3medal2501-e21medal_dig1g7kkkn43n40footballa3a4a5a6a12a14a17a19QQ2QQ6QQ28QQ30foodphonetravelgirl

1萬

元老

Medal No.1Medal No.3Medal No.1078medal_cc2g3ko1a4a11a14QQ5stars

原帖由 高大威 於 2010-3-29 20:56 發表

嘩!中出B嫂呀

早排有條 on9仔 俾人話 同一條囡 係咁番抄包交 , 係唔得, 我同意 因為 有搵笨 出AD 之嫌.
同樣類似, 就係 同一條囡 咁短時間唔會有改變 所以你又講我又出包交,講嚟把冷 ....
不過 呢個標準 一時執行, 一時又任玩 ...
變質 就係 變質 ..... 任你點解釋 都係 掩飾

2萬

5萬

禁止訪問

波波版主