香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 3013|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[報告] 美妙 ~ 琪琪

初級會員

小弟第一次寫報告,寫得唔好,各位師兄師姐請包涵。

廿歲出黎做o野,成日轉間,溝唔到女,上一樓一/樓上骨解決,一玩就十幾年。質素有幾參差,大家都知。跌錢機會約30%。靚妹未必有技巧同耐性,C9 都唔代表有服務。泰妹更加零交流。

所以我唔係成日轉。但幫襯o左成十年個阿姐,近幾個月服務真係好唔掂 (我已經玩得好斯文..又冇特別要求)...有時返到屋企唔夠喉,要自己打多次...

睇到師兄上指壓玩,好似多d o野玩,又可以出多Q,有時谷到爆,走火都唔怕。見到美妙正評多,前晚咪膽粗粗上去試下囉。(最好係地理位置人流唔多,唔會咁容易撞到同事。不過地下個招牌咁顯眼,或多或少都有心理障礙...而且又有少少驚差佬查牌......各位師兄師姐唔好閙我,我一個人搵錢養家,份工真係好重要!)

上到去,門口個位大佬,見我著裇衫西褲,又四眼仔,個樣鈍鈍地,初時冇理到我。直到我問係唔係美妙,佢就勁好招呼 (人生第一感覺到自己係貴賓)。環境乾淨,有暖爐。仲要有得慢慢選女,不過我直接就要第一個 (是但啦,要服務,唔係選港姐!)。

琪琪 (12:00 pm - 12:00 am),返o左三個月到,入房時著住件毛毛衫,攞住手袋 (好似金雞裡面夜總會姐姐D 衣著咁):
樣貌: 6.5 (普通)
歲數: 目測35+
身材: 小小肥,但都有腰 (對波唔係話十分靚,但粒的好大粒,對波好柔軟好好搓)
身高: 目測155+
車牌: 我冇考(唔太好),不過佢有主勳錫下咀仔,幾好錫

除衫,幫我掛衫,潄口 (如果口臭都唔怕!),沖涼,Pat Pat 磨棒,對波磨背,有傾有講,最後要我洗乾淨對手 (好似細路仔咁)。沖涼液唔大陣味,幾好,如果冇味,更好 (我冇老婆冇女友,但費事屋企人問長問短)。

出到房,趴低,錫背,黏屎眼,幾舒服,如果可以黏/搓下春袋/再搓下支棒,會更正。

轉身,諗住攤大對手任佢舞,點知佢話唔好,仲話: 你摸我,揸我對波。更係冇問題! 佢對波好柔軟,粒的又大,真係好好揸。摸下佢耳仔,佢又轉下我耳仔,掃下佢背,好似情人咁。

之後,就吹,錫下膝頭咁,又有黏下袋底。跟住佢突然話: 以為你爆左。我話未出 (硬晒,但未去到果個想出o野o既程度),其實佢吹功都OK,只係未精通如何捉弄龜頭加上掌握節奏去配合,不過技術已經超越不少一樓一。初入行三個月,已經達到呢個程度,OK 啦,舒服咪得囉。

跟住上套女上,叫我揸佢對波,我慢慢掃慢慢搓佢對波同粒的,跟住佢話: 係呢位喇! 你摸得我好舒服呀! 然後佢係我上面不停磨不停搖,我諗佢應該幾High。

之後,正常位,抬起佢對腳插,由於張床o既彈力,加上對o岩個位,插到好似好激烈咁,插o左幾十下到就出o左。

仲有時間,佢幫我按下,按得幾好,特別係頸,膊頭,腰同腳筋,扑完o野按,真係好正 (一樓一唔會有啦)。不過佢話其實未學過,亂按。

閒聊間,我話溝唔到女,跟住佢話: 我咪係你女人囉。跟住咀下咀仔,又有情人又有老婆FEEL。

之後,沖涼,著完衫,就響鐘。時間掌握得幾好,係有少少趕 (可能樣樣做到好足)。如果o係一樓一,你出o左o野,有時未到半個鐘,都已經摧你走。而家足鍾,已經好好啦。

佢出門口前問我有冇機會再見,我話一定有o既。其實,我之後諗住試下週末早場,睇下平d o既時段,係唔係服務都 OK。如果OK,以後唔睇網,就直接上去。所以一定有機會再見。

找數時,出面個大佬仲俾柸暖水我飲。非常啱timing,因為出面堅凍,真係唔該晒。(PS: 不過我就人工唔高,冇俾tips習慣,希望唔好介意。但大佬們都真係好好態度,我都要學習下!)

評分

查看全部評分

禁止發言

推薦
回復 支持 0 反對 1

2萬

3萬

高級元老

推薦
謝謝琪琪報告!!
謝謝Shyboy兄第一份報告支持!!

謝謝!!
美妙指壓信箱 - 可按這裡
美妙指壓相冊 - 可按這裡
美妙指壓報告 - 可按這裡

初級會員

推薦

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對