香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5028|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [報告] 新浪漫 ~ Joey

高級會員

Medal No.133-vo1

交易時間:  17.05.2018.19:30( 對上一次同Joey性交已經係2017年10月既事了。)閞門果刻,囡囡表现驚慌,似想轉頭走咁樣,於是我一個箭步,左手箍頸,右手攬腰,拖佢入房, 强行伸脷入佢咀,再強扯佢條底環。
囡囡頭部左閃右擰要擺脫我條脷,但擰開個咀我就舌鑽佢耳窿,佢右手推我心口,左手拉住衭頭同我拉扯。如此拉鋸局面持續數分鐘,直至囡囡話  : 好囉喎,再扯條衭爛架啦。ok 啦唯有回歸現實,準備開工啦。

不知不覺,兩條肉蟲已在浴室互雙對待。此時出現在眼前既胴體是既新鲜又熟悉,身高5'5",健康膚色,鴨咀梨形的乳房開心果大小的乳尖顯示挑釁性,我如何受得起此種挑釁,左手輕搓她右乳,右手啜佢左乳頭,乳房堅挺程度拍得住後生女。待浴仔細,清潔黑柴前後左右,因為我忙於食口水,搓波,啜奶咀,所以唔知有無水簫。

抹身上床,囡囡扎起長髮準備交媾活動,袓兒在上先啜奶我左lin, 跟住移往中央攬住互吞口水,再側身啜奶我右 lin, 這姿勢可讓我放肆地由佢耳朵摸落乳尖,再撫摸她籮由,外陰唇以至大腿小腿。
Joey再次移往中央再攬住食一輪口水然後慢移往下方奶啜春袋,左右交替奶啜,力度剛好,然後舌尖奶棍身再全枝奶啜,到咁上下時間我話要研究佢生殖器官,佢就轉身騎過來。此時在我眼前既係毛毛濃密既小腹,下方是長4寸長既陰户,兩邊薄陰唇緊合掩蓋住陰道口,我用手指撑開陰唇,粉紅色入口出現眼前,唯陰核並不明顯。 相距2寸便是菊花部分,颜色較深但可愛地一缩一放,似話快D錫我啦。横掂都食閞蟹囉,唔差在車輪埋菊花啦。於是我就啜,奶,鑽佢啦,奶下菊時又啜下西,此時佢D ky已被西水沖哂出來,落哂黑柴肚內啦,過一陣我就話上套啦,佢就幫我帶套再瞓在我上面又車過,我就在下方不需用手已輕易張條賓周拮入佢gap, 郁左一陣轉男上我揸莊,拮拮,啜 lin,車輪,拮拮,啜hi,車輪,最後被佢箍到實,用陰部質到我爆漿而完成交易。

後記  : 囡囡似乎頗享受同我車咀,gap & 菊。不過吸煙者無此優待

http://www.miss148.com/girl.php?GID=30455

評分

查看全部評分

人生如朝露,朝為青絲暮成雪,。何需執著呢

高級會員

a10a20a29QQ3

下次嚟個雙飛, 保證有水蕭
回復 支持 反對

中級會員

Wow wanna try
Ysl no do anymore?
回復 支持 反對

高級會員

一開門時,囡囡点解想走頭,系咪怕咗你條大黑柴!
回復 支持 反對

高級會員

t-shiper 發表於 2018-5-18 12:39
下次嚟個雙飛, 保證有水蕭

禾唔會玩双飛既
回復 支持 反對

高級會員

lynlynlyn 發表於 2018-5-18 12:47
Wow wanna try
Ysl no do anymore?

Don't know about YSL sorry
回復 支持 反對

高級會員

亚叻哥 發表於 2018-5-18 13:31
一開門時,囡囡点解想走頭,系咪怕咗你條大黑柴!

因為佢1睇覺得我面善,怕係識得既 "朋友" 自然反應係擰頭走
回復 支持 反對

初級會員

C hing  都是一個不容易招呼的客人!要求都頗高。
回復 支持 反對

高級會員

jams2001 發表於 2018-5-18 14:39
C hing  都是一個不容易招呼的客人!要求都頗高。

何以見得呢?請舉例並說明之,占士兄
回復 支持 反對

6萬

5萬

金牌元老

多謝JOEY報告  謝謝支持
早餐時段(10:00~16:00) $390/45分鐘
其他時段(16:00~22:00) $460/45分鐘
宵夜時段(22:00~零晨06:00) $390/45分鐘
加細鐘 25 分鐘 $240,全日雙飛特價$760/45分鐘
如有查詢及預約,可致電:2667 2468
招聘技師熱線:95117446黄小姐
公司Wechat lD manlang8866
TG Channel t.me/newromancemassage
地址:太子界限街20-22號 業利樓電梯1字樓 (太子地鐵站D出口轉右直行)

新浪漫指壓信箱 - 可按這裡
新浪漫指壓相冊 - 可按這裡
新浪漫指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對