香港一世發論壇

新界區 元朗 | 上水 | 粉嶺 | 大埔 | 葵涌 | 荃灣
九龍區 長沙灣 | 深水步 | 太子 | 大角咀 | 旺角 | 油麻地 | 佐敦 | 尖沙咀 | 紅磡 | 土瓜灣 | 九龍城 | 觀塘
港島區 西環 | 上環 | 中環 | 灣仔 | 銅鑼灣 | 天后 | 炮台山 | 北角 | 西灣河 | 筲箕灣
搜索
查看: 5138|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[新浪漫] [報告] 新浪漫 久休復出陀地 Candy

初級會員

上星期突然喺新浪漫個信箱見到話 Candy 久休復出,記得當年都搵過佢一次,時間過得真係快,原來都已經成三年半前嘅事,佢冇喺新浪漫返工到而家復出都有兩年了。

雖然都有啲興趣搵佢聚一聚,不過隔咗咁耐冇見真係唔知有冇走到樣,所以都係唔叫May姐留定,出開去時上到去再決定,一切隨緣。還好見到 Candy 都冇乜點大變,感覺塊面仲好似瘦咗,再叫May姐留埋最後一個位。

佢仲記得我,唔記得喺邊睇過人哋咁寫 於是我又咁同佢講,見番你都唔知係好事定唔好事,佢即刻話乜都唔好理開心就得了,樂觀加正面想法。流利廣東話溝通,挑皮鬼馬的個性,間中爆一兩個單字粗口,都幾受落同覺得過癮。

沖涼有試水溫,洗完前再洗後,仲俾皂液要我洗手,冇body但有彎身錫lin撚雀,之後俾濃縮溂口水我,心諗唔通陣間會有車牌,輕錫咗幾下,蹲低再做埋水中簫,吹簫節奏唔算快,間中一兩下帶有力度的吸啜。

抹乾身瞓上床,佢錫我lin頭我就玩番佢lin頭,又摸佢妹妹,到佢想吹簫時我就叫佢擰過嚟,一開始個位對得唔好,慢慢移番正後我哋69起來,又捽又啜佢妹妹,佢都大啖大啖咁吞吐我細佬,我示意夠皮後佢都仲要吹多幾下先上套,我叫佢女上淨係磨就可以,佢好似聽唔明同唔太識,好啦由返我做主動,佢話狗仔式,又好就做狗仔式,推咗十零廿下又轉番男上,一路插同時又錫下咀仔,然後衝過終點。

除完套清潔,佢話我仲硬硬哋即刻做第二次再戴套,但最後當然係唔可能啦 休息嗰時傾下偈,過咗陣問我抖夠未我話試試,佢用啲溂口水整濕廁紙同我抹細佬免除去再沖身,雖然佢好落力吹,不過時間太短仲未回到氣,跟住就聽到拍門夠鐘,我哋就去沖涼着衫出房了。

雖然最後冇做到第二次,不過成個45分鐘過程俾我感覺又唔錯喎 可能佢個性本身幾玩得,加上我唔係第一次搵佢啩。

評分

查看全部評分

高級會員

多謝師兄分享
回復 支持 反對

高級會員

多谢师兄无私分享
回復 支持 反對

6萬

5萬

金牌元老

多謝 Candy 的報告
早餐時段(10:00~16:00) $390/45分鐘
其他時段(16:00~22:00) $460/45分鐘
宵夜時段(22:00~零晨06:00) $390/45分鐘
加細鐘 25 分鐘 $240,全日雙飛特價$760/45分鐘
如有查詢及預約,可致電:2667 2468
招聘技師熱線:95117446黄小姐
公司Wechat lD manlang8866
TG Channel t.me/newromancemassage
地址:太子界限街20-22號 業利樓電梯1字樓 (太子地鐵站D出口轉右直行)

新浪漫指壓信箱 - 可按這裡
新浪漫指壓相冊 - 可按這裡
新浪漫指壓報告 - 可按這裡
回復 支持 反對

中級會員

Wanna try
Hows face body?
回復 支持 反對

版主

lynlynlyn 發表於 2018-6-14 11:33
Wanna try
Hows face body?

相頭比順眼更好,身型唔肥唔瘦,波唔大。
咖啡。。等一個人
回復 支持 反對

中級會員

Wowowowowowo
回復 支持 反對

初級會員

咁有無車牌 你講完漱口之後無講重點
回復 支持 反對

初級會員

hklcp 發表於 2018-6-15 23:25
咁有無車牌 你講完漱口之後無講重點

報告只能作參考, 車牌唔係標準服務, 請自行向囡囡考牌
回復 支持 反對

中級會員

Candy前年7月中離開,差兩個月夠就兩年,算係久休復出,十零歲來香港定居,都可以算陀地!
回復 支持 反對